Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella perd a casa per 1 a 3

El Penya Esplugues Gironella perd a casa per 1 a 3

Nova derrota de les noies del Gironella que van patir a la pista de l’Alcorcón.  Les locals van fer una gran primera part i va ser a la segona quan les del Penya Esplugues van començar a reaccionar.  Les jugadores de l’Alcorcón van realitzar una gran pressió des del començament del partit, amb un gol al minut 1.

El conjunt de les catalanes intentava obstaculitzar el joc de combinació de tres de les jugadores d’Alcorcón, però als deu minuts les visitants van tornar a golejar.  Les madrilenyes van intentar augmentar els gols abans del descans però  les jugadores locals van saber resoldre aquests atacs.

Ja al segon acte, el Gironella va millorar molts aspectes del seu joc, aconseguint així equilibrar-ho.  Al minut 28, la jugadora local, Iris va robar la pilota des de  tres quarts de pista i va donar vida a les de Gironella. Tot i això, tot seguit les d’Alcorcón van anotar el 3-1 desprès d’una ocasió clara per les locals que va acabar amb targeta groga per Iris. A quatre minuts del final, amb tot ja perdut, les locals van optar per un joc de cinc que les va retornar més possessió de pilota i arribades a portaria, com també un remat al pal.

Amb  6 punts, 2  victòries i 4 derrotes en 6 partits jugats, les noies del Penya Esplugues Gironella mantenen la 9a posició de la classificació de la general, empatades amb el Valdetires Ferrol i FSF Móstoles.

De cara a la propera jornada de la Primera divisió femenina nacional, les de Gironella jugaran en contra del Poio F.S Pescamar que es troba a la 8a posició de la classificació.

Foto: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino 

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení Futbol Sala Gironella

Comentaris