Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga perd el lideratge de Tercera; L’Avià ‘B’ segueix líder invicte a Quarta, amb una victòria ajustada

El Berga perd el lideratge de Tercera; L’Avià ‘B’ segueix líder invicte a Quarta, amb una victòria ajustada

Tercera Catalana, Grup 7. Jornada 8

Cap victòria pels equips berguedans aquesta setmana. El Berga no va passar de l’empat a 1 en la visita a Navàs, el mateix resultat que va aconseguir l’Olvan a la visita del Pueblo Nuevo. Derrotes del Puig-reig, per 2 a 1 a Matadepera, i del Gironella ‘B’, 0 a 2 en la visita del Santpedor.

Amb aquests resultats, el Berga perd el lideratge i cau a la segona plaça, amb 17 punts, empatat amb el líder, que és el Sant Pere Nord. També baixa el Puig-reig, a la quarta plaça, amb 16 punts. L’Olvan i el Gironella ‘B’ segueixen a les seves posicions, 12è amb 10 punts i 15è amb 5 punts, respectivament.

La propera jornada es presenta molt interessant, amb dos derbis comarcals. El Berga anirà a jugar al  camp de l’Olvan, mentre que el Puig-reig rebrà el Gironella ‘B’. Els dos partits es jugaran diumenge, dia 1, a les 4 de la tarda.

Resultats i classificació

 

Quarta Catalana, Grup 1. Jornada 6

Diverses victòries aquesta jornada: El líder, l’Avià ‘B’, va aconseguir seguir al capdavant gràcies a la victòria per la mínima a Calders, un rival directe, per 0 a 1, mentre el Sant Salvador de Cercs va golejar al Navarcles per 0 a 5, el Vilada va vèncer al camp de la Monistrolenca, per 3 a 4, i del Puig-reig ‘B’ ho va fer en la visita del Puigcerdà, per 2 a 1. Per altra banda, el Montmajor va rebre el gol de l’empat a 1 del Valls de Torroella en els darrers minuts, mentre que el Casserres va caure golejat per 6 a 0 a Sallent.

Al final d’aquesta jornada, l’Avià ‘B’ segueix líder invicte amb 18 punts. Amb el punt d’aquesta jornada, el Montmajor puja fins a la tercera plaça amb 13 punts, mentre que el Casserres cau a la cinquena amb 12. El Sant Salvador aconsegueix arribar a la part mitja-alta, situant-se 6è amb 10 punts, mentre que el Puig-reig ‘B’ es manté 9è amb 6 punts i el Vilada puja fins a la 11a, amb 5.

De cara a la propera jornada, viurem el derbi entre el Montmajor i el Puig-reig. L’Avià rebrà el Sallent (4t amb 12 punts), el Sant Llorenç al Navarcles (13è amb 1 punt), el Vilada al Calders (2n amb 13 punts) i el Casserres al Valls de Torroella (12è amb 4 punts).

Resultats i classificació

Comentaris