Handbol

Bones sensacions de l’Handbol Berga tot i la derrota (36-30)

Bones sensacions de l’Handbol Berga tot i la derrota (36-30)

L’Handbol Berga no va aconseguir guanyar al CH Esplais de Castelló d’Empúries i segueix a la part baixa de la taula. Tot i això, l’equip va tornar animat del partit gràcies a les bones sensacions.

L’inici va ser molt fluix, en tots els sentits, amb un parcial de 6 a 1 que va suposar un handicap durant tot el partit. Sobretot, però, l’equip va encaixar gols pels extrems, on la defensa va estar massa fluixa. L’equip va aconseguir despertar i va fer més petita la distància, aconstant-se a 3 gols. Al minut 15, amb la roda de canvis habitual, aquesta millora es va accentuar i, sobretot, es va millorar en defensa. El partit va seguir amb aquests 3 gols de diferència, fins al final del primer període, on el Berga encaixa un gol a través d’una pantalla amb el final dels 30 minuts i arriba al descans 4 gols per sota.

A la segona part l’equip va viure un deja vu de la primera: l’equip no surt gens ficat al partit en cap aspecte, cosa que ajuda al rival a ampliar distàncies. Aleshores, el conjunt berguedà va tornar a despertar i s’ha tornat a situar a 4 gols per sota, al minut 10. En aquest moment van arribar diversos canvis de Quico Sanz, que van ajudar a què el Berga arribés al minut 15 a dos gols, i amb un penal a favor. El llançament, però, no va entrar i, a més, va propiciar un contraatac que va acabar en gol. El resultat es va anar mantenint, amb bones accions dels visitants, recuperant pilotes, però també perdent-ne masses. Al final, la diferència va ser de 6 gols, 36 a 30, i la remuntada no es va poder consumar.

A més de les remuntades durant el partit, cal destacar també els 30 gols del Berga, un conjunt que no acostuma a fer tantes dianes. Per això, l’equip no va sortir decebut de la seva actuació, sinó que els jugadors van tornar a Berga animats i esperançats de fer una bona campanya.

Amb els 2 punts de la setmana passada, l’equip és ara penúltim d’aquest Grup B de la Tercera catalana preferent. El Berga té l’average de gols més negatiu de la categoria, amb -34.

De cara a la propera jornada, la 5a, el rival serà el CH Vilamajor. Els del Baix Montseny són segons amb 6 punts.

 

Foto d’un partit d’aquesta temporada. Autor: Josep Maria Serarols

Comentaris