Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga segueix intractable (93-45)

El Beep Berga segueix intractable (93-45)

El Beep Bàsquet Berga segueix intractable aquesta temporada a Segona catalana i es reafirma com a clar favorit a guanyar el campionat. Ahir a la tarda va guanyar per un resultat aclaparador, 93 punts a 45, al Reus Deportiu, i se situa líder amb 8 punts.

L’equip va aconseguir un bon inici de partit, cosa que no havia passat en els encontres anteriors. De fet, l’equip va sentenciar el partit ben d’hora, ja que va aconseguir una distància de 22 punts al final del primer període, i de 38 al final de la primera meitat. A la segona part, la tònica va ser la mateixa, tot i una lleugera relaxació de l’equip en l’inici d’aquesta. El conjunt, a més, va tenir l’oportunitat de provar coses que no es poden provar en altres partits més ajustats.

bastquet3L’equip va córrer molt, va pressionar a tot el camp i va aconseguir recuperar pilotes per sortir als contraatacs. Tot i això, el segon entrenador, Hug Tuyet, va destacar, en declaracions a Entre Rivals, que es podria haver millorat la certa relaxació de l’inici del tercer període i una mica de precipitació en certs moments, però no li va donar més importància.

Els jugadors que més van aportar en aquesta victòria van ser Oriol Tintó, que – segons Tuyet – va fer “un molt bon treball, sobretot a nivell defensiu”, a més de 12 punts, l’escorta Oleguer Cruz, que va córrer molt i va fer molts contraatacs, fins a sumar 19 punts, i el base David Yuste, que va aportar 22 punts.

Amb aquesta nova victòria el Beep se situa líder en solitari. Amb 8 punts i 4 victòries en 4 partits, l’equip afronta el repte de no abandonar ja la primera plaça. Tot i això, Hug Tuyet és prudent i va afirmar que “el més important serà mantenir la psicologia de l’equip ficada en tots els partits”, encara que vagin primers, i que, a més,” la intenció és posar ara els fonaments” per si l’any que ve el Berga juga a una categoria superior, ja que “és un projecte a 3-4 anys”.

basquet2A la propera jornada, però, l’equip visitarà el segon classificat, La Salle Reus ‘B’. Els tarragonins sumen 7 punts, amb 3 victòries i 1 derrota, i es jugaran el lideratge en un partit que serà una veritable prova de foc pel Berga. Els jugadors, per tant, saben que ha de guanyar per estar a dalt, segons va afirmar Tuyet: “És un dels partits més importants de la temporada: és a fora, és un viatge llarg, contra un equip que a casa ha fet molt bons resultats”, va dir, tot i la derrota d’aquesta setmana. El segon entrenador va afegir que “a tots els camps t’esperen, perquè tothom et vol guanyar” i, per això, intentarien “apretar fort aquesta setmana i preparar un parell de coses”.

Escolta les declaracions d’Hug Tuyet, segon entrenador i coordinador general del club, a Entre Rivals:

beepberga

 

Altres resultats

Abans del primer equip va jugar l’equip Sots-21, que va aconseguit la segona victòria, al guanyar per 62 a 54 a l’Orlandai de Barcelona. Amb els quatre punts, l’equip se situa en la segona posició, empatat amb 3 equips més. A la propera jornada, els Sots-21 visitaran la pista del Sant Ignasi de Barcelona, un equip que encara no ha aconseguit cap victòria.

En categoria femenina, al Pavelló també hi va jugar l’equip Sots-25, contra el Castellví de la Barca. Les noies van apallissar al seu rival, per 52 a 27, i – a falta d’un partit que es jugarà entre setmana – se situen líders amb 4 punts i, per tant, ple de victòries. La setmana vinent les noies rebran el CB Castellar, que és 6è, amb 2 punts i cap victòria.

Per altra banda, també dir que el Puig-reig Sots-25 va rebre el Viladecavalls a casa, i va perdre per només per un punt, 69 a 70. Amb 3 punts, ja que va guanyar la jornada passada, l’equip se situa a la 4a plaça de la taula. A la propera jornada, els Sots-25 visitaran el Llivia-Puigcerdà que, amb cap victòria, és el penúltim classificat.

Fotos: Pere Sanchez i Marc Ribera

Comentaris