Futbol Sala, Gironella Femení

La Penya Esplugues Gironella aixeca el cap gràcies a la victòria contra l’Elx (2-1)

La Penya Esplugues Gironella aixeca el cap gràcies a la victòria contra l’Elx (2-1)

El Futbol Sala Penya Esplugues Gironella va aconseguir una victòria ajusta en la visita de l’Elx ‘Oh! My Sandals’ (2-1). La intensitat i la gran pressió de les locals van ser les claus a destacar en la primera meitat.

Les variants ofensives que oferia el joc de pivot fixat a dalt ajudaven a fer que l’equip es pogués plantar amb cert perill a l’àrea rival. Tot i això, no van aconseguir anotar cap diana en la primera meitat.

A la represa, la tònica va ser similar, amb el Gironella dominant, però amb un Elx que començava a despertar ofensivament. Després d’una bona triangulació, Célia (28’) va aconseguir anotar la primera diana gironellenca i aportar així la tranquil·litat que l’equip necessitava. Així, l’equip va tenir més paciència per seguir amb la seva estratègia. Amb l’Elx més avocat a l’atac, va arribar el segon gol local, de les botes d’Helena Roig (38’), després de recuperar una pilota que tenia en possessió la portera rival i acabar-la superant. Les il·licitanes van passar així al joc de 5, cosa que els va ajudar a retallar distàncies ràpidament, gràcies a un gol de Miriam (39’). El gol no va ser suficient i els punts es van quedar a Gironella.

El Gironella suma ara 2 victòries en 4 partits. Aquests 6 punts situen a les berguedanes en la 9a posició de la taula classificatòria, empatades amb 3 equips més, en aquesta Primera divisió femenina nacional.

De cara a la propera jornada, les noies visitaran el Rubí FS, un equip de la part mitjana-alta. Amb 5 punts, 2 victòries i 1 empat, es troben exactament a la 5a posició de la classificació.

Foto: @ECFSalaFemenino

Comentaris