Ciclisme

Josep Ito i Rafa Parés guanyen les 2 Hores de Resistència en BTT a Avià

Josep Ito i Rafa Parés guanyen les 2 Hores de Resistència en BTT a Avià

Dissabte es va celebrar la vuitena edició de les 24 hores de Resistència amb BTT a Avià. Amb l’organització de Cop de Pedal, es van aplegar un total de 31 equips, els quals només l’equip guanyador va ser capaç d’arribar a fer dotze voltes al recorregut.

La prova va transcórrer en un circuit tancat d’uns 3.000 metres de recorregut situat al centre del poble d’Avià. Un circuit que segons Francesc Mas, secretari de Cop de Pedal i cap de cursa de les 2Hores, va comentar al programa Entre Rivals, que era bastant tècnic amb una part urbana i una altra dins del bosc, que va fer que el temps per volta fos més alt.

L’equip més ràpid i constant va ser l’equip masculí Altitud Bikes-Trek, format pels corredors Rafa Parés i Josep Ito, els únics en realitzar les 12 voltes al recorregut. Segons van ser Ricard Quiroga i Joan Freixa (Altitud Bikes), per davant de Ricard Villarroya i Marc Cirera (Altitud Bikes), els dos equips completant 11 voltes.

En la classificació femenina, les més ràpides van ser Ada Xinxó i Mònica Mínguez (Monada). Van completar el podi, Núria Ferrer i Aina Picas (Altitud Bikes), i l’equip Xatis Power, Kate Vall i Yolanda Pereira.

podi fem

En les 2 Hores de Resistència també es podia competir en parelles mixtes. L’equip Tona Bikes 2 format per Mar Soler i Mohammed Amhaouche van ser la millor parella. En la categoria de Sub-23, l’equip de Bicixtream –Bikeguardiola, format per Sergi Cardona i Dídac Vivó van ser els més ràpids. Josep M. Pradas i Francisco Martínez de l’Electrica del Cadi van pujar al podi dee Màster 50. I finalment en la categoria Local, l’equip del Cop de Pedal, format per Marc Cano i Valeri Caplin van ser els més ràpids.

 

podi sub23podi mixte

podi master

 

 

 

 

 

 

 

 

Escolta l’entrevista a Francesc Mas, secretari de Cop de Pedal i cap de cursa de les 2 HOres de Resistència en BTT:

 

Bicicleta Cop de Pedal

Comentaris