Futbol, UE Avià

L’Avià suma una nova victòria a Mollet i segueix amb la vista posada al liderat (2-4)

Tres punts per confirmar-se com un equip de la part alta de la taula. Aquesta setmana, novament, bones notícies pels interessos de la Unió Esportiva Avià a Primera Catalana. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha superat amb solvència la complicada visita a Molletense per un clar 2 a 4.

La primera part va ser dominada clarament per l’Avià, tot i que el Molletense creava molt de perill amb sortides ràpides al contraatac. De toets maneres, els avianesos van avançar-se d’hora en el marcador en una bona jugada per banda dreta que Miki López va rematar a plaer des de l’àrea petita. Arran del gol, les defenses van imposar-se a les davanteres i el resultat no es va moure fins la represa, tot i que l’Avià tenia el control de la pilota.

A la represa, la tònica del partit va canviar per complet i l’Avià es va tancar a darrera per sortir amb molt perill i velocitat al contracop. Per la seva banda, el Molletense, acostumat a jugar com a local en un camp de petites dimensions, va dedicar-se a tirar pilotes a l’àrea avianesa que van ser refusades una i altra vegada amb solvència pels defensors del Berguedà.

Al final, al minut 60, Miki López va fer el segon en una jugada en què es va escapar per velocitat de la defensa molletana i va superar en segona instància al porter rival. 5 minuts més tard, una falta servida des del mig del camp per Pau Ragués va ser rematada dins per Roger Brunet, fent així un 0 a 3 que semblava decisiu.

Tot i això, al minut 71, l’insistència del Molletense va produir els seus fruits i va permertre’ls retallar distàncies amb una bona rematada de cap que va suposar l’1 a 3. Sigui com sigui, l’Avià va tornar a fer mal al contracop i en una d’aquestes jugades Valls va fer el quart amb una xut potent des de la frontal de l’àrea.

Amb 1 a 4 al marcador, el Molletense va seguir llançant pilotes a l’àrea i en temps afegit va poder fer el 2 a 4, que seria insuficient per esgarrapar algun punt contra l’Avià.

Així doncs, victòria que situa als d’Oliver Ballabriga en una meritòria quarta posició, amb 9 punts, a només 2 del líder, que és l’Horta. Tot i això, cal tenir en compte que els avianesos estan pendents de disputar l’últim quart d’hora de joc del partit contra el Manresa, un enfrontament que va suspendre’s per causes meteorològiques la setmana passada quan l’Avià guanyava per un ajustat 1 a 0. De fet, ja hi ha data per jugar aquests minuts restants. Serà el proper dimarts, 13 d’octubre, a les 9 del vespre, al municipal d’Avià.

I de cara a la setmana vinent, l’Avià rebrà la visita del Vilassar de Mar, dotzè classificat que ve d’empatar a un contra el Lloret aquest cap de setmana. Sobre el proper rival, l’entrenador avianès, Oliver Ballabriga, va afirmar que es tracta d’un conjunt “amb jugadors interessants i que vol jugar la pilota”, preveient un partit complicat al municipal Alfons Gonfaus d’Avià, dissabte vinent. Tot i això, Ballabriga va deixar clar que l’Avià intentarà “aprofitar la bona dinàmica de resultats amb la qual arriben a l’enfrontament contra el Vilassar per sumar tres punts més.”

FITXA TÈCNICA:

UD MOLLETENSE: David Gallardo, Víctor Yustos, Arnau Pou, Oriol Cabanas, Àlex Merlatti, Adrián Padilla, Brian Quijada, David Matito, Agustín Latre, Javier Ballesteros. També van jugar Carlos Miguel Jiménez, Genís López, Samuel Loinaz, Daniel Martínez i Luís López.

UE AVIÀ: Marc Guillén, Youssef Ezzejjari, Toni Líria, Roger Brunet, Miki López, Marc Guijarro, Oriol Martínez, Pau Ragués, Arnau Ruiz, Aleix Bejar i David Fernández. També van jugar Joan Noguera, Josep Maria Valls, Jordi Esteve, Eudald Tubau i Pablo Mitjans.