Bàsquet, Bàsquet Berga

El Beep Berga segueix líder, tot i la falta d’encert inicial a Pallejà (57-65)

El Beep Bàsquet Berga segueix ferm en el seu propòsit de tornar a Primera catalana. Tot i això, l’equip haver de treballar de valent per guanyar al CEB Pallejà per seguir líder.

La primera part va estar marcada per un gran desencert del Berga a nivell anotador, sobretot des de la línia de llançament lliure. El Pallejà es va mostrar molt dur, sobretot gràcies al múscul dels homes grans. Per sort, aquests no van aconseguir anar-se’n en el marcador i el Berga va poder seguir -encara que a remolc- en bona part gràcies a una bona defensa. En aquest sentit, la primera part va ser de pocs punts, fruit del caire defensiu i de les errades ofensives dels visitants, i es va acabar amb un resultat parcial de 26 a 23.

La tònica va canviar clarament en la segona meitat. Tres triples consecutius dels locals van fer que es posessin 11 punts per sobre del Berga. A partir d’aquí, els de ‘Moi’ Soriano es van posar les piles i van començar a engreixar la màquina: recuperant pilotes, sortint bé al contraatac i anotant molts punts, fins al punt d’arribar a la mitja part 3 punts per sobre. En el darrer parcial, la truita es va acabar de girar i va ser el Berga qui va anotar tres triples consecutius, per posar-se 11 per sobre al marcador. En els darrers minuts, els visitants van anar a aguantar al marcador, fins a acabar amb el definitiu 57 a 65.

En definitiva, el partit va ser dur: el Berga va rebre moltes faltes, però els jugadors no van ser capaços de transformar els llançaments (50% d’encert). Tot i això, l’equip va ser capaç de reaccionar quan va ser necessari i es va acabar imposant en un partit que, si no arriba a ser per l’encert, hauria guanyat de forma molt més inflada.

Per la part berguedana, el jugador més destacat va ser el pivot Sergi Berenguer, amb 28 punts (13 de tir lliure). A l’exterior, van destacar David Yuste, amb 13 punts, i Marc Ribera, amb 10, 9 dels quals van venir de tres triples importants.

Amb aquest resultat, el Berga segueix amb el ple de victòries (3 de 3). Amb 6 punts, se situa primer classificat, empatat amb la Salle Reus ‘B’.

El Berga ja pensa ara en la visita del Reus Deportiu. L’equip arribarà després de la seva primera victòria, i no serà un rival senzill per l’equip de casa, tot i ser ara 12è, amb 4 punts.

Més resultats

L’equip Sots-21 masculí del Berga, que juga al Nivell A-2, va jugar dissabte a la pista del Matadepera, i va guanyar per 18 punts, 59 a 77, i amb 2 punts en el primer partit de temporada se situa a la segona posició. També va començar la temporada l’equip Sots-25 femení de Berga, i ho va fer amb victòria,al guanyar a la pista del Sant Nicolau amb un ajustat 47 a 51, situant-se així a la tercera posició del Grup 1, amb 2 punts.

Per altra banda, al Puig-reig, l’equip Sots-25 del municipi va guanyar ahir a la pista del CEB Sant Jordi, per 53 a 62. Amb aquests 2 punts inicials, l’equip se situa quart del Grup 5 de Sots-25.

Comentaris