Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella no alça el vol i cau a Sallent (1-0)

El CF Atlètic Gironella no ha aconseguit guanyar a un Sallent que n’ha tingut prou amb mitja ocasió per quedar-se els punts. Els berguedans arribaven amb el dubte de com jugarien els locals, ja que tenien moltes baixes, i – de nou – s’han quedat sense marcar, aquest cop contra un equip força assequible.

La primera ocasió l’ha tingut el Gironella: una jugada molt bona de Guillem Maza, que ha combinat amb Èric Santmartí, però la rematada l’ha acabat aturant al després. A la jugada següent, un córner mal defensat pels visitants ha acabat amb una pilota dividida a la frontal i, després d’un rebuig, la rematada de Daniel García ha topat en un defensa, que ha desviat la trajectòria de la pilota, i ha acabat entrant a porteria (12′). El Gironella encara ha tingut un parell més d’ocasions clares en aquesta meitat, que ha tornat a desaprofitar. Durant la resta del partit la tònica no ha variat: el Sallent tancat cada cop més, amb pilotades llargues cap a dalt i volent aturar el joc.

En línies generals, Ivan Cortizo, segon entrenador de l’equip, ha destacat a Entre Rivals que “s’ha competit força bé”. El Gironella ha tingut la pilota, i els del Sallent “han generat molt poques ocasions”, però que, per altra banda, quan els visitants superaven la primera pressió, no tenien paciència per moure la pilota de banda a banda, per generar espais, tal com ha dit Cortizo. A més, com en la majoria de partits de la temporada, també ha faltat el gol: “Això et penalitza. El Sallent, sense generar ocasions, marca un gol i te’n vas amb cara de ‘tonto'”, ha assegurat.

Amb aquest resultat, els berguedans cauen a la 17a plaça d’aquest Grup 4 de Segona catalana, amb només 4 punts. El Gironella haurà de millorar, sobretot en la faceta golejadora, si no vol que se li compliqui la permanència a la categoria.

De cara a la propera jornada, la 6a, l’Atlètic rebrà al San Cristóbal, 11è classificat amb 6 punts. “És un equip sobri a darrere”, ha dit Cortizo: “Serà un partit dur i haurem de tenir molta paciència, picar pedra i seguir jugant com ho estem fent a casa”.

Comentaris