Ciclisme

Ismael Ventura guanya una 25a edició del Raid de Cal Marçal molt participativa

Ismael Ventura guanya una 25a edició del Raid de Cal Marçal molt participativa

El Raid de Cal Marçal va celebrar diumenge la seva 25a edició, i ho va fer amb una gran participació. La cursa d’aquest any ha arribat a uns 350 inscrits. Després de la baixa participació de l’any passat (uns 170 participants), deguda a factors meteorològics adversos, ha recuperat la xifra de participants d’altres anys.

El campió de l’edició d’enguany ha sigut Ismael Ventura, amb un temps d’1 hora, 58 minuts i 50 segons. L’han seguit Guillem Muñoz, amb 2 hores, 2 minuts i 23 segons, i Roger Argelaguer, amb 2 hores, 5 minuts i 30 segons.

femeniEn categoria femenina, la guanyadora va ser Aïda Viladrich, amb un temps 2 hores, 57 minuts i 22 segons. Després seu van entrar Meritxell Obradors, amb un temps de 3 hores, 2 minuts i 8 segons, i Ampa Gil, amb 3 hores, 8 minuts i 29 segons.

Organitzada pels Bikers de Cal Marçal i Bici Grandia, aquesta edició comptava amb tres recorreguts diferents: el raid pròpiament, de 42 kilòmetres de distància i amb 1.100 metres de desnivell positiu, la pedalada, de 26 kilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, i el recorregut infantil, un traçat urbà de 5 kilòmetres de distància. El raid és una prova “dura i tècnica”, que alterna “des de pista a una pujada més exigent, passant per corriols i trialeres”, tal com va explicar a Entre Rivals el director de la cursa, Ricard Gorchs. En aquesta cursa, “tant s’ho pot passar bé la gent bona com la gent que no va tant a córrer”, ha afirmat Gorchs. “No és una prova competitiva, però tothom s’exigeix una mica”, ha afegit.

Escolta l’entrevista a Ricard Gorchs, director de la cursa:

Comentaris