Futbol, C AT Gironella

El Gironella agafa aire gràcies a una important victòria (3-2)

El Gironella respira gràcies a una bona victòria contra el Sabadell Nord. Els de Jordi Pont pugen fins a la 16a plaça, amb 4 punts, i aconsegueixen marcar els primers gols de la temporada.

Després d’un inici bastant igualat, on cap dels dos equips controlava el partit i s’alternava el domini de la pilota, el Gironella ha tingut una primera ocasió clara, quan ‘Miki’ ha controlat una pilota llarga i, guanyant l’esquena del defensa, ha aconseguit situar-se davant del porter rival. El davanter, però, ha intentat fer una vaselina que no ha anat entre els tres pals. Per la seva part, el Sabadell Nord aconseguia generar perill filtrant pilotes interiors, a l’espai que hi havia entre la defensa i el mig del camp, fent així dubtar a l’equip quan el mitja punta es girava i aconseguia enviar passades perilloses a l’espai. Precisament en una d’aquestes ocasions, la pilota ha acabat arribant a l’extrem de la banda contrària, que s’ha plantat sol davant del porter i ha aconseguit anotar el 0 a 1 al marcador. Lluny de abaixar els braços, el Gironella no ha renunciat a res i ha seguit ficat al partit i, tot i que el control era visitant, aconseguia crear perill a través de pilotades llargues. D’aquesta manera, ‘Miki’ ha tingut una altra ocasió i, sol davant del porter, no ha perdonat i ha enviat un xut creuat. Amb l’empat al marcador, cap dels dos equips dominava fins que un refús, abans d’arribar al descans, ha acabat als peus de ‘Miki’, que s’ha desfet de dos jugadors amb una gran jugada individual, i ha creuat la pilota, que ha acabat entrant després d’impacta al pal.

El mateix guió s’ha mantingut a la segona meitat, amb el Sabadell Nord amb la pilota, creant ocasions i combinant, fins al punt d’arribar amb diversos efectius al davant, mentre el Gironella defensava i sortia a la contra. En una jugada desafortunada, Pol ha comès un penal al impactar a la pilota amb les mans, després d’una rematada del lateral que s’incorporava, i el Sabadell Nord no ha perdonat. Quan semblava que tornava a la igualtat, una expulsió de Pep Arqué per segona groga ha fet que els locals anessin més enrere. Cada cop creava més perill el Sabadell, fins al punt de què el porter berguedà ha tingut de fer dues bones aturades. Finalment, Sallares ha robat una pilota a zona de construcció, que ha donat a Eric, qui li ha tornat pel mig a ‘Salla’, per acabar anotant el gol de la victòria. En els darrers set minuts, ja que l’àrbitre n’ha afegit 5, el Gironella s’ha tancat bé i ha aconseguit defensar les pilotes que el Sabadell Nord centrava a l’àrea.

Finalment, victòria del Gironella que aconsegueix respirar després d’un inici complicat. De cara a la setmana vinent, a l’equip li tocarà anar a Sallent, 14è classificat, amb 4 punts, els mateixos que el Gironella.

Després del partit, el segon entrenador del Gironella, Ivan Cortizo, ha concedit uns minuts al programa Entre Rivals. Cortizo ha valorat molt positivament una victòria que feia setmanes que esperàven, però ha advertit que aquest any “Segona Catalana serà una lliga molt i molt igualada i competida”. Pel que fa al proper cap de setmana, el Gironella s’enfrontarà al Sallent en un partit especial, segons Cortizo. El tècnic gironellenc ha explicat que es tracta de dos equips que es coneixen a la perfecció. A Sallent, doncs, el Gironella intentarà endur-se tres punts que servirien per agafar aire i sortir de la part baixa de la classificació.

Comentaris