Futbol, UE Avià

El partit entre l’Avià i el Manresa se suspèn quan l’Avià guanyava 1 a 0

El partit entre l’Avià i el Manresa se suspèn quan l’Avià guanyava 1 a 0

El partit entre l’Avià i el Manresa va quedar suspès quan encara faltaven 16 minuts pel final. El motiu, el xàfec que va caure ahir a la tarda a bona part de la comarca i que va deixar el terreny de joc del municipal d’Avià de tot impracticable. Tot i això, val a dir que el conjunt d’Oliver Ballabriga anava guanyant, per la mínima, 1 a 0, a l’equip manresà.

Pel que fa als 74 minuts que s’havien disputat fins que l’àrbitre va decidir suspendre el partit, tots dos equips van gaudir de domini en segons quins trams de partit. L’enfrontament va començar molt intens i, prova d’això, al minut 8 el col·legiat ja havia ensenyat dues targetes grogues, una per equip. Durant tota la primera meitat, tots dos equips van alternar-se com a dominadors de la possessió però només l’Avià va ser capaç de materialitzar en gol aquesta possessió de pilota. Va ser al minut 14, quan Pablo, a la frontal de l’àrea, va rebre una bona passada des de banda dreta i va engaltar un fort xut que va entrar fregant el travesser de la porteria manresana. A partir d’aquí, poques ocasions de gol. L’única, una rematada de cap a la sortida d’un córner del central avianès Toni Líria, que va anar fora per poc.

A la represa, el Manresa va sortir amb ganes de capgirar el marcador mentre que l’Avià esperava al rival a darrera. Amb el resultat a favor, els homes d’Oliver Ballabriga van dedicar-se a mantenir l’ordre i la solidesa defensiva per sortir amb perill en jugades ràpides al contraatac. Per la seva banda, el Manresa va gaudir de la possessió de la pilota però no va ser capaç d’inquietar la porteria rival, ja que va topar amb un Avià molt i molt sòlid en defensa.

Arribats al minut 74, i amb un camp absolutament inundat, l’àrbitre va decidir suspendre el partit, de manera que tots dos equips hauran d’acordar una data per jugar els 16 minuts restants. D’aquesta manera, l’Avià no suma punts, si més no de manera momentània, i es manté amb sis punts, a l’espera de resoldre aquests minuts contra el Manresa. La classificació provisional situa als avianesos a la sisena posició, a només dos punts del liderat, que a hores d’ara és per l’Horta.

Aquest diumenge, a l’Entre Rivals de Ràdio Berga, l’entrenador Oliver Ballabriga s’ha mostrat orgullós del seus homes, afirmant que “era un partit molt complicat però que els seus jugadors van aconseguir que el Manresa no xutés amb perill a porteria en 74 minuts”. D’altra banda, Ballabriga ha mirat amb molt de respecte el rival de la propera jornada, el Molletense, actual cuer de la categoria. El tècnic ha indicat que “no hi ha rival assequible en una categoria com Primera Catalana”, preveient, doncs, un partit complicat a Mollet.

CdE Manresa Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris