Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Puig-reig i Berga, segon i tercer a Tercera; Casserres, Montmajor i Avià persegueixen al Calders a Quarta

Puig-reig i Berga, segon i tercer a Tercera; Casserres, Montmajor i Avià persegueixen al Calders a Quarta

Bona victòria del Puig-reig a casa davant el Viladecavalls per 4 a 1. Amb aquest triomf, els puigreigencs empaten a la classificació amb un Berga que ha deixat escapar els dos primers punts de la temporada. Els berguedans han aconseguit un empat a un del tot un in extremis a Santpedor i sumen 10 punts dels 12 possibles fins al moment. D’altra banda, el Gironella “B” ha superat al Gimnàstic de Manresa per 3 a 1, mentre que l’Olvan ha aconseguit un valuós empat a 0 a Can Trias.

Amb aquests marcadors, el Puig-reig puja fins la segona posició, amb 10 punts, seguit del Berga, que és tercer, també amb 10 punts. Per la seva banda, el Gironella “B” i l’Olvan comparteixen la vuitena posició, empatats a 5 en tot: 5 punts, 5 gols a favor i 5 gols en contra.

Resultats i classificació

D’altra banda, a Quarta Catalana, el Montmajor ha guanyat a Navarcles (4-5) i el Casserres ho ha fet a Sant Llorenç (0-3). A més a més, el derbi berguedà entre el Sant Salvador de Cercs i l’Avià “B” ha acabat amb victòria avianesa per 2 a 3. Finalment, el Puig-reig s’ha vist superat amb claredat pel Calders (5 a 0), mentre que el partit entre el Vilada i el Súria “B” va quedar suspès a la mitja hora de joc per aldarulls al camp.

Amb aquests marcadors, el Casserres és segon, empatat a punts amb Montmajor i Avià (tercer i quart, respectivament), però amb millor balanç de gols. Tots tres equips han sumat els 6 punts que s’han disputat fins a dia d’avui. Més enrere, a la setena posició, hi trobem al Puig-reig, que aquesta jornada ha perdut i que té tres punts. I finalment, l’últim dels equips berguedans és el Vilada, novè, amb cap punt, però amb el partit contra el Súria “B” pendent d’acabar de disputar-se.

Resultats i classificació

 

 

Quarta Catalana Tercera Catalana

Comentaris