Motor

Gerard Riu, Campió d’Espanya de Velocitat en Moto3

Gerard Riu, Campió d’Espanya de Velocitat en Moto3

El pilot de Casserres, Gerard Riu va guanyar ahir la penúltima prova del Campionat d’Espanya de Velocitat al Circuit de València. Amb aquesta victòria, Riu es va proclamar campió d’Espanya en la categoria de Moto3.

Riu sortia ahir en la tercera posició de la graella de la cinquena prova del Campionat nacional de velocitat. Una carrera que segons Riu va ser molt lluitada en les primeres voltes fins que va aconseguir posar-se primer. Amb aquesta victòria, i la no puntuació del pilot que anava segon del campionat per un problema mecànic, el pilot del MC Baix Berguedà ja és campió nacional.

FB_IMG_1442143591846Aquesta és la primera temporada que córrer amb l’equip del mundialista d’Alex Rins i tal i com va explicar ahir a Ràdio Berga, “és un orgull treballar amb un equip tant professional com aquest i la veritat és que em fan sentir molt còmode ja que sempre tinc la moto a punt”.

Encara queda, però, una prova del Campionat d’Espanya que es celebrarà el 18 d’octubre al Circuit de Navarra, on Gerard Riu  hi correrà com a campió de Moto3.

Rebuda del Campió al poble de Casserres

Familiars, amics i veins de Casserres es van concentrar ahir al vespre per rebre el pilot de la localitat berguedana. Tot i ser a últim moment i sense fer-ho molt oficial, prop de 300 de persones van voler donar l’enhorabona al seu campió.

FB_IMG_1442181610873 FB_IMG_1442181583811

Casserres Gerard Riu Motor Procercasa-42 Motorsport Velocitat

Comentaris