Futbol, UE Avià

L’Avià cedeix els primers tres punts de la temporada a casa contra l’Horta (0-1)

L’Avià cedeix els primers tres punts de la temporada a casa contra l’Horta (0-1)

L’Avià ha perdut a casa davant l’Horta per la mínima, 0 a 1, i es queda amb 3 punts dels 6 possibles fins a dia d’avui. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga va fer mans i mànigues per treure algun punt del primer partit a casa però el desencert en atac i un error en la sortida de pilota que va propiciar l’únic gol del partit van decantar l’enfrontament cap al bàndol barceloní.

En una primera part plena d’ocasions, l’Avià ho va provar molt però l’Horta va mostrar-se molt sòlid defensivament. A més a més, els del Berguedà no van ser capaços de transformar un penal comès sobre Miki López al minut 7, que de ben segur hagués canviat per complet l’esdevenir del partit. Arribats a la mitja hora de joc i amb la possessió de la pilota realment igualada, un error en la sortida de pilota va condemnar a l’Avià. Toni Liria va voler passar la pilota al seu porter però aquesta va ser interceptada pel davanter centre rival, que va marcar a plaer.

Amb el resultat a favor, l’Horta va seguir mostrant-se intractable darrera i més aviat discret en atac. Per la seva banda, l’Avià va seguir-ho intentant però una combinació de desencert i precipitació va impedir que l’empat arribés.

A la segona meitat, el joc va seguir més o menys igual i l’entrada de jugadors frescos no va ser suficient perquè els d’Oliver Ballabriga esgarrapessin, si més no, un puntet del primer partit de la temporada com a locals.

Amb aquest resultat, l’Avià baixa fins a mitja taula, a la 8a posició, amb 3 punts dels sis possibles i empatat amb Tona, Manresa i la Jonquera. Tanmateix, el Vic i l’Escala comparteixen liderat després de ser els únics equips de la lliga capaços de sumar els 6 punts que s’han disputat fins al moment.

Acabat l’enfrontament i als micròfons de Ràdio Berga, l’entrenador de l’equip, Oliver Ballabriga, ha reconegut que l’equip esperava esgarrapar algun punt més tenint en compte el gran començament de campionat, amb la victòria inaugural al camp del Girona “B”. Malgrat tot, Ballabriga s’ha desfet en elogis davant l’actitud dels seus jugadors, assegurant que faran el possible per seguir plantant cara en cada partit.

De cara al proper cap de setmana, l’Avià tornarà a jugar fora del Berguedà; de fet, farà un dels desplaçaments més llargs de la temporada. S’enfrontarà a La Jonquera, un rival que curiosament té els mateixos números que els avianesos (3 punts de 6 possibles, 2 gols a favor i 2, en contra). Sobre l’equip empordanès, Ballabriga el considera “un rival complicat, amb jugadors veterans i d’altres d’experimentats que venen de jugar a Tercera amb el Figueres en temporades anteriors.” Tot i això, el tècnic de l’Avià ha promès que el seu equip “donarà la cara i competirà com ha fet fins ara.” L’Avià doncs, intentarà retrobar el camí de la victòria el proper cap de setmana, diumenge, a les 5 de la tarda, al municipal de la Jonquera.

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Liria, Roger Brunet, Miki López, Pau Ragués, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Bejar, Jordi Esteve, Pol Pintó i Youssef Ezzejjari. També van jugar Marc Guijarro, Oriol Martínez, David Fernández i Pablo Mitjans.

UA Horta: Adrián Buetas, Carles Mur, Marc Reyes, Marc Salvador Esteve, Manuel Gomez, David Carrique, Joel Ramírez, Daniel Muela, Adrián Canelada, Alejandro Cañadilla i Genís Blasco. També van jugar Oriol Nacarino, Pablo Alfonso Beguer, Iker Latre, Miguel Ángel Rodríguez i Abdul Gassim Barry.

GOLS:

Min. 35. Daniel Mueya, 0-1.

Jornada 2 Oliver Ballabriga Primera Catalana UA Horta

Comentaris