Atletisme

Núria Picas confirma que participarà a l’Ultra Pirineu 2015

Núria Picas confirma que participarà a l’Ultra Pirineu 2015

Núria Picas participarà a l’Ultra Pirineu del proper dissabte, amb inici i final a Bagà. L’atleta manresana amb residència a Berga ho ha confirmat als micròfons de Ràdio Berga, en el marc del nou programa d’esports Entre Rivals. D’aquesta manera, Picas intentarà revalidar la victòria aconseguida en la passada edició.

Segons ha explicat, “la setmana passada era incapaç de córrer més de vuit minuts seguits i em vaig posar el dia d’avui com a data límit per decidir si participaria, o no, a l’Ultra Pirineu d’aquest any.” Tal com ha explicat Picas, va tenir “una angoixa asfixiant al Montblanc” que li impedia “fer més de 300 metres seguits”. Tot i això, uns dies de desconnexió a la platja i l’ajuda d’un gran amic ha estat clau per recuperar les ganes de competir que semblaven haver desaparegut dins seu. “El millor guerrer no és el que guanya totes les batalles sinó el que torna a la guerra sense por”, ha sentenciat.

nuria picas 2 (Medium)Pel que fa als objectius que es marca per l’Ultra Pirineu, Núria Picas ha afirmat que pretén “fer una cursa amb molt de seny, gaudint de la prova i de la gent que estima i que l’espera a cada avituallament.” En aquest sentit, ha reconegut que és una prova que té molt estudiada, de manera que “és una joia córrer aquí.”

D’altra banda, també ha aprofitat per parlar del seu nou llibre, “Córrer per ser lliure”, que des de principis de mes ja està a la venta. De la seva obra, l’esportista ha explicat que “és una mica la cursa de la meva vida, el lector no hi trobarà un manual de com competir en una Ultra Trail.” En aquest punt, Picas ha afegit que “es despulla al llibre i explica els punts àlgids així com els mals moments de la seva trajectòria.”

Córrer per ser lliure Núria Picas Ultra Pirineu

Comentaris