Futbol, C AT Gironella B, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

Victòria del Berga i derrotes d’Olvan i Gironella B a Tercera Catalana

Victòria del Berga i derrotes d’Olvan i Gironella B a Tercera Catalana

El millor inici possible. El Berga s’estrena amb bon peu a Tercera Catalana després de l’ascens in extremis aconseguit aquest estiu. El conjunt dirigit per Joan Prat s’ha desfet sense massa problemes d’un Artés força erràtic en atac per un contundent 4 a 1. Per la seva banda, l’Olvan i el Gironella B no van córrer la mateixa sort i van veure’s superats pel Matadepera i el Pueblo Nuevo.

En el cas del Berga, aquests primers tres punts el situen a la tercera posició, empatat amb el Navàs i només superat per la Pirinaica i pel Sant Pere Nord. Pel que fa als altres dos equips de la comarca que han jugat aquesta setmana, l’Olvan queda situat a la tretzena posició, mentre que el Gironella ho fa just darrera seu, a la catorzena. De la mateixa manera, cal esmentar que el partit que el Puig-reig havia de jugar contra el Gimnàstic de Manresa ha quedat aplaçat i es disputarà aquest dijous, 10 de setembre, a Manresa.

I de cara a la propera jornada, el Berguedà acollirà el primer derbi oficial de la temporada, ja que Gironella B  i Olvan s’enfrontaran a Gironella i lluitaran per sumar els primers punts de la temporada. Per la seva banda, el Berga es desplaçarà fins a Viladecavalls per intentar allargar aquest bon inici de campionat, el Puig-reig rebrà la visita del Cardona escassos dies després de debutar contra el Gimnàstic.

FITXES TÈCNIQUES:

  • BERGA-ARTÉS

BERGA:  Toni Alberich, Xavier València, Jordi Torner, Sergi Ruiz, Joel Brià, Joan Costa, César Andrés Caicedo, Joaquim Escale, Cristian Pérez, Xavi Carreras i Daniel Peralta. També van jugar Lluís Boixader, Joan Fígols, Abderrafia Saidi, Marcel Carrera i Pol Selva.

ARTÉS: Jordi Toral, Xavier Domènech, Gerard Torres, Adrià Ambrós, El Miloud Lamrani, Marc Manuel, Sebastià Posas, Oriol Juanola, Aleix Cayuela, Ivan Rodríguez i Alejandro Sánchez. També van jugar Aleix Parreño i Hamza Oumrim.

GOLS:

Min. 4. Sergi Ruiz, 1-0.

Min. 32. César Andrés Caicedo, 2-0.

Min. 34. César Andrés Caicedo, 3-0.

Min. 69. Jordi Toral (PP), 4-0.

Min. 74. Ivan Rodríguez, 4-1.

  • OLVAN-MATADEPERA

OLVAN: Roger Flores, Raül Casado, Martí Arias, Jaume Caascuberta, Sebastià Prat, Roger Carreras, Albert Vilalta, Octavi Casasampera, Adil Boushaj, Sergi Serra i Sergio Gallego. També van jugar Albert Casado, Ilias Toutouh i Joan Manubens.

MATADEPERA: Adrià Gil, Oriol Bassols, Albert Contreras, Albert Bellostas, Albert Anos, Èric València, Roger Roura, Gerard Vallejo, Eduard Fite, Jaume Pinilla i Oriol Antonell. També van jugar Samuel Rueda, Xavier Martí, Bru Cadafalch, Oriol Garcia i Sergi Saiz.

GOLS:

Min. 5. Gerard Vallejo, 0-1.

Min. 23. Gerard Vallejo, 0-2.

Min. 25. Gerard Vallejo, 0-3.

Min. 61. Octavi Casacuberta, 1-3.

  • PUEBLO NUEVO-GIRONELLA B

PUEBLO NUEVO: Merenciano, Corpas, Márquez, Delgado, Tunkara, Merenciano, Bermúdez, Gil, Robledo, Herrera i Omabegho. També van jugar Rodríguez, Fernández, Rodríguez, Pérez, Gómez, Paéz i Sánchez.

GIRONELLA B: Zumajo, Costa, Raich, Pérez, Bouybaoun, Montraveta, Rabat, Casafont, Puig, Ribera i Pla. També van jugar Corominas, Calveras i Puig.

GOLS:

Min. 6. Robledo, 1-0.

Min. 83. Merenciano, 2-0.

 

 

At Gironella B CE Berga CE Olvan CE Puig-reig Futbol Tercera Catalana

Comentaris