Handbol

L’Handbol Berga ja roda pensant en la nova categoría

L’Handbol Berga prepara la seva estrena a la Tercera preferent catalana, categoria a la qual ha ascendit gràcies a la renúncia de l’OAR Gràcia de Sabadell, amb la intenció de no perdre aquesta plaça. En l’amistós disputat dissabte a Santpedor, contra un equip de l’altre grup de la mateixa divisió, va acabar pagant les pèrdues de pilota, transformades en contraatacs bagencs, i, tot i el bon joc estàtic dels de la capital del Berguedà, van acabar perdent per 10 gols (33-32).

El Berga va començar el partit amb bon peu, anant per davant en diversos compassos, però sense ampliar la distància a més d’1 gol. A partir dels 10 minuts el Santpedor va capgirar el marcador i va aconseguir posar-se per davant, tot i no arribar tampoc a ampliar diferències en el marcador. En els darrers minuts de la primera part, els locals sí que van aconseguir ampliar aquest marge ja que, tot i estar jugant bé, el Berga va tenir moltes pèrdues de pilota, fins al punt d’arribar al descans 4 gols per sota.

A la segona meitat, el Santpedor va aconseguir un contundent parcial de 3 a 0 que va posar el partit molt difícil pels berguedans. La tònica va seguir igual, amb el Berga dominant clarament en el joc estàtic i amb una bona defensa aturada, però el contraatacs rivals van passar una dura factura als visitants.

En definitiva, resultat esperat tenint en compte el salt de categoria i el poc rodatge dels visitants. Dissabte que ve l’Handbol Berga tindrà una revenja contra el Santpedor, aquest cop al poliesportiu de Berga.

amistós handbol berga Santpedor

Comentaris