Handbol

L’Handbol Berga torna a patir però segueix sense perdre (26-25)

L’Handbol Berga torna a patir però segueix sense perdre (26-25)
Una rematada de l'Handbol Berga, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga sap que no pot permetre’s cedir gaires punts a casa i, encara menys, contra un rival inferior. Les múltiples baixes que van obligar al conjunt a jugar amb 2 juvenils pel cap baix durant tot el partit van complicar el duel contra el Barberà més de l’esperat, però l’equip va remuntar i va mantenir la imbatibilitat guanyant per 26 a 25.

El conjunt va entrar molt malament al matx, especialment en l’àmbit defensiu. Els jugadors poden anar corregint-ho gradualment, però els visitants ja havien agafat un lleuger avantatge. Els verd i vermells van seguir a remolc a la segona meitat, i no va ser fins al tram final quan van poder retallar l’avantatge d’uns 4 gols que havien anat mantenint, i posar-se per davant. En els darrers compassos, el Barberà aconsegueix l’empat a 25, però pràcticament en la darrera possessió, altra volta in extremis, el Berga transforma el gol que li dóna tots els punts en joc.

El Berga es manté líder, amb 17 punts, perseguit per un Martorell B que no afluixa, i segueix a un. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada, diumenge l’equip visitarà el camp del Sant Andreu, vuitè amb 10 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set14

Comentaris