Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga es retroba amb la victòria (68-60)

El Bàsquet Berga es retroba amb la victòria (68-60)
Oriol Tintó celebra una cistella de l'equip, en un partit de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha aconseguit una victòria important aquest cap de setmana, que ha de servir per guanyar confiança. L’equip es va imposar per 68 a 60 al Matadepera Taronja, gràcies a un gran tram en el tercer període i una bona lluita.

Els primers parcials van estar molt igualats i van ser molt intensos, amb alternances al marcador, especialment en el primer, que va acabar 16 a 15. En el segon, els locals van anar pràcticament tota l’estona per davant, però el Matadepera es mantenia gràcies especialment gràcies als triples -ja que els de Manel de Haro permetien poques oportunitats dins del perímetre, arribant 30 a 28 al descans. En el tercer temps, després d’un inici amb intercanvi de cistelles, el Berga aconsegueix un parcial de 15 a 0, afegint encert en atac a la bona defensa, que posa el 53 a 41 al final del període. En el darrer, el bon inici de Matadepera no espanta el conjunt de casa i, tot i que els visitants retallen diferències i s’acosten a 6, els de negre fan bo l’avantatge per imposar-se per 68 a 60. Oriol Tintó, amb 23 punts, i Eloi Edo, amb 21, van guiar a l’equip en la faceta ofensiva.

Amb 2 victòries per 2 derrotes, els berguedans se situen a la vuitena posició de la taula. La jornada vinent visitaran la pista del CB Mollerusa, que és el segon classificat amb 4 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set9

Comentaris