Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig domina però no marca (3-0)

El Puig-reig domina però no marca (3-0)
Un moment del partit a Viladecavalls. CEDIDA

Dominar el partit no sempre va lligat amb generar oportunitats de gol i, encara menys, amb marcar-ne. El Puig-reig ha tornat a mostrar la seva capacitat per portar el tempo dels partits, però sense generar jugades d’atac clares, i ha acabat caient per un resultat lleugerament enganyós de 3 gols a 0 al camp del Viladecavalls.

Els visitants van encaixar el primer gol a través d’una pilota penjada a l’àrea que no va refusar l’equip, a causa d’un malentès entre el porter i la defensa, i que va aprofitar Daniel Rodríguez per encetar el marcador (27′). El Puig-reig va seguir per la mateixa línia, però no aconseguia generar pràcticament cap oportunitat de gol. A les acaballes del partit, un penal dubtós transformat per Miquel Ángel Ordoñez (78′) va posar el partit coll amunt i, amb els berguedans buscant un gol, el mateix jugador va firmar el 3 a 0 final (89′).

Aquest contratemps fa caure al Puig-reig fins a la desena posició de la taula, amb 13 punts en 9 jornades. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara la visita de l’Artés, que també té 13 punts, però és vuitè classificat+ PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set9 Tercera Catalana

Comentaris