C AT Gironella, UE Avià

El Gironella s’endú el derbi contra l’Avià a cop d’eficàcia (0-2)

El Gironella segueix intractable en els derbis comarcals aquesta temporada. El conjunt dirigit per Xavi Díaz s’ha endut els tres punts del camp de l’Avià en un partit intens i poc vistós per a l’espectador, on les ocasions de gol han brillat per la seva absència. Un gol de Guillem Maza ha la primera part i un contracop materialitzat per Èric Santmartí a la represa han dictat sentència.

El Gironella va ser millor a la primera part, però l’Avià va millorar a la represa i va tenir l’empat a tocar amb una bona ocasió de Vili. Tots dos equips van demostrar el respecte que es tenen i el partit va complir a la perfecció les premisses d’un derbi: dia difícil per als atacs i molta batalla al mig del camp. El gol de Maza al primer temps deixava el partit obert i l’Avià va serrar les dents per buscar la igualada. Amb el rival bolcat a dalt, el gironellenc Èric Santmartí va sentenciar amb una contra letal. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella segueix a l’estela del líder, el Calaf, que encara no ha perdut cap partit. Els gironellencs són segons, amb tres punts menys que els de l’Anoia, i per primer cop ocupen aquesta posició en solitari, ja que el Sant Pere Nord ha caigut golejat a Cardona (4-1). L’Avià, per la seva banda, es manté quart, desaprofita l’oportunitat d’assaltar el segon lloc i veu trencada una ratxa impressionant de sis partits guanyant. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Gironella rep la Balconada a casa i l’Avià visita el complicat camp del Xup. La Balconada és 12a, amb 10 punts, i el Xup, penúltim, amb 4, i encadena tres partits sense sumar. +PROPERA JORNADA