Futbol, CE Berga

Victòria per la mínima del Berga líder (1-0)

Victòria per la mínima del Berga líder (1-0)
Moment previ a l'inici del partit. CE BERGA

Nova victòria per al CE Berga que serveix al conjunt per mantenir-se com a líder a segona catalana. Aquesta jornada, un solitari gol de Joanet ha servir als locals per imposar-se al Sallent.

El conjunt berguedà va ser superior en la primera meitat, i va aconseguir diverses ocasions de gol, però no en va aconseguir materialitzar cap. A la segona part, els visitants van realitzar un millor joc i van tenir un parell d’oportunitats clares d’avançar-se, amb una rematada al travesser i un xut llunyà que el Berga va refusar de sota pals. Però els minuts passaven i el Sallent no aconseguia marcar, el que va aprofitar Joan Fígols ‘Joanet’ per anotar el solitari gol que donaria la victòria als blanc i vermells (72′), a través d’un llunyà xut creuat des del lateral de l’àrea, recollint el refús d’un córner.

El gol serveix al Berga per seguir com a líder de segona, amb 23 punts en 9 jornades. La derrota del Joanenc aquest cap de setmana deixa al Parets com a segon classificat, a 2 punts del conjunt de Joan Prat. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els berguedans visitaran el camp del Castellar, que és dotzè amb 10 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set9

Comentaris