Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig es refà del sotrac del derbi amb una important victòria a domicili (1-2)

El conjunt local es prepara per picar una falta. CEDIDA

Ha hagut de patir i suar el CE Puig-reig abans no ha pogut certifica la important victòria que serveix per deixa enrere el daltabaix del derbi contra el Gironella. El conjunt berguedà ha aconseguit tres punts i recuperar la confiança, guanyant per 1 gol a 2 a casa del Pare Ignasi Puig, però el partit no ha sigut fàcil. L’equip no ha obert la llauna fins a pràcticament el darrer quart d’hora, amb una diana de Pol Selva, i deu minuts després Esteve Montardit ha eixamplat la diferència. De seguida, però, el gol de José Antonio Escalada ha tornat a ficar als locals dins del partit, però el Puig-reig ha gestionat satisfactòriament els darrers minuts del duel.

Els gols

0-1. Pol Selva (74′)

0-2. Esteve Montardit (83′)

1-2. José Antonio Escalada (85′)

Els 3 punts ajuden a l’equip a pujar fins a la desena plaça, sumant un total de 6 punts en 4 jornades. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el conjunt berguedà visitarà el líder solitari, el Calaf, que ha guanyat els 4 partits d’aquest inici de lliga i suma 12 punts+PRÒXIMA JORNADA.