Futbol, CE Berga

El Berga cedeix els primers punts però segueix a dalt (0-0)

El Berga cedeix els primers punts però segueix a dalt (0-0)
Moments previs a l'inici del partit. CE Berga

El CE Berga ha cedit els primers punts de la temporada, a l’empatar a 0 en la visita al camp de la Gramanet, però segueix al capdamunt de la taula com a colíder. La primera meitat no ha registrat grans ocasions, més enllà d’un xut proper de José Maria López Yuti, però sí que destaca la lesió de Jordi Torner, abans d’arribar al descans, que ha hagut de ser substituir per Oriol Dalmau. A l’inici de la represa, Joan Noguera ha enviat un xut al pal, i l’equip ha aconseguit una altra rematada de Sergi Suarez que no ha trobat porteria, deixant definitivament el marcador en la mateixa posició que a l’inici de l’enfrontament.

Els gols

Sense gols

El punt que sumen els berguedans els serveix per seguir com a segons classificats, empatat amb el primer, que ara és el Joanenc, ambdós amb 10 punts, però amb diferent average golejador. La classificació completa, AQUÍ.

El Berga ha de preparar ara la visita, la setmana vinent, del Juan XXIII, que és dissetè amb 0 punts, a l’espera del resultat de la jornada actual. +PRÒXIMA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set4

Comentaris