Muntanya

Clàudia Sabata acaba 16a en el Campionat del Món d’Skyrunning

Clàudia Sabata acaba 16a en el Campionat del Món d’Skyrunning
Clàudia Sabata disputant el Campionat del Món d'Skyrunning. JORDI SARAGOSSA

La berguedana Clàudia Sabata ha acabat en un més que meritori 16è lloc en el Campionat del Món d’Skyrunning, el Ring of steall, la competició biennal organitzada per la Federació Internacional d’aquesta disciplina de curses de muntanya. L’atleta ha aconseguit així un dels millors resultats de la seva carrera, registrant un temps de 4 hores, 24 minuts i 33 segons, en una carrera de 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell, disputada a Kinlochleven (Escòcia).

Sabata ha explicat a Entre Rivals que “mai havia corregut en una carrera amb tant de nivell”. Tot i que reconeix que no ha estat la seva millor cursa i reconeix que a les pujades s’ha trobat “com un retrac”, diu que “poder estar entre les 16 millors sèniors del món és tot un honor”. La berguedana ha apuntat també que la cursa vertical de dijous, en la qual va haver d’abandonar per fred, li pot haver passat factura avui.

La cursa l’ha guanyat la sueca Tove Alexandersson, amb un temps de 3 hores, 46 minuts i 28 segons. En categoria masculina, el guanyador ha sigut el ceretà Kilian Jornet, amb un temps de 3 hores, 4 minuts i 35 segons.

Campionat del Món Campionat del Món de Skyrunning clàudia sabata Curses de muntanya muntanya sabata Skyrunning

Comentaris