Descens

Roger Mateos planta cara a Vallnord i certifica el podi final a la Copa Catalana de Descens

Roger Mateos planta cara a Vallnord i certifica el podi final a la Copa Catalana de Descens

Premi a la regularitat per a Roger Mateos. El ciclista de Berga ha aconseguit pujar al podi final de la Copa Catalana de Descens, després d’una temporada on ha encadenat diversos TOP-10 i s’ha mostrat com un dels participants més regulars de l’edició.

Mateos va tancar la temporada a Vallnord, a Andorra, en una prova on va topar amb rivals de nivell internacional que, com ell, venien a cloure la temporada al país dels Pirineus. Finalment, el de Berga va aconseguir-hi una valuosa 20a posició en categoria Elit.

Mateos sabia que no arribava al final de temporada en el seu millor moment, després d’una lesió que arrossegava des de feia setmanes. Malgrat tot, en les classificatòries, el berguedà es va notar molt bé i això li va servir per esvair els dubtes que tenia. Finalment, però, es va haver de conformar amb el 21è millor temps, ja que va haver d’esquivar fins a 3 pilots doblats.

A la cursa les sensacions eren cada vegades més bones i el berguedà anava clarament de menys a més. Però a la part ràpida del circuit va cometre una errada i va acabar al terra. Al final, va ser 20è en categoria Elit, una posició que li permet pujar al podi final de la Copa Catalana.

Amb la temporada tancada, Mateos en treu molt bones conclusions. El berguedà creu que ha estat un any “molt bo” per a ell i ja pensa en el vinent: “Ens hem de marcar nous reptes i hem d’intentar aconseguir nous patrocinadors”. A banda, el ciclista ha volgut agrair la tasca que ha fet l’equip durant tot el curs: “Sense ells no hauria estat possible”.

WhatsApp Image 2018-09-06 at 10.13.27

Andorra Copa Catalana de Descens Roger Mateos Vallnord

Comentaris