Atletisme

Clàudia Sabata abandona en el campionat del món de quilòmetre vertical

Clàudia Sabata abandona en el campionat del món de quilòmetre vertical
Clàudia Sabata participant en el campionat del món de quilòmetre vertical. JORDI SARAGOSSA/SALOMON

La berguedana Clàudia Sabata s’ha vist obligada a abandonar en el campionat del món de quilòmetre vertical. El fred de la cursa, disputada a Glen Coe (Escòcia), ha fet que l’atleta hagués de fer marxa enrere a uns 200 metres de desnivell de l’arribada.

Segons ha explicat en una publicació a Instagram, en aquell moment ha “deixat de sentir mans, cames, braços…”, assegurant que “mai hauria imaginat haver d’abandonar una cursa de quilòmetre vertical pel fred”. Sabata també ha dit que avui la muntanya l’ha “posat a lloc” i que ara espera “recuperar bé i poder gaudir de la cursa que ens espera dissabte”, ja que la corredora també participarà en la Ring of Steall Skyrace, el campionat mundial d’skyrace.

Precisament, la cursa femenina l’ha guanyat l’atleta igualadina Laura Orgué, amb un temps de 51 minuts i 39 segons. En categoria masculina, Jan Margarit ha acabat cinquè, amb un registre de 42 minuts i 58 segons.

Campionat del Món clàudia sabata km vertical kv quilòmetre vertical

Comentaris