Atletisme

Xavi Tomasa, subcampió de la Cursa de la Diada de Térmens

Xavi Tomasa, subcampió de la Cursa de la Diada de Térmens

El berguedà Xavi Tomasa segueix sumant podis. Aquest dimarts, 11 de Setembre, es va proclamar subcampió de la Cursa de la Diada de Térmens, a Lleida. Tomasa va creuar la línia d’arribada en segona posició, a només 8 segons del guanyador, Pol Guillén, i set segons per davant del tercer classificat, Ricard Pastó.

La cursa va ser molt renyida. Fins al quilòmetre 3, un grup de quatre va encapçalar la prova. A partir de llavors, Guillén, Tomasa i Pastó es van distanciar i no va ser fins al tram final que Guillén i Tomasa es van quedar sols en la lluita per la victòria.

Tomasa ha explicat a les xarxes socials que al quilòmetre 8 va notar una punxada al bessó i això li va impedir aguantar l’atac del guanyador en els darrers metres. “És la prova que demostra que estem tensant massa la corda“, ha dit. Després d’uns mesos d’estiu més tranquils, l’atleta berguedà segueix agafant ritme a base de podis.

La classificació sencera dels 10km de la Cursa de la Diada de Térmens, AQUÍ.

5è a l’Aragó

No ha estat l’única cursa d’aquest cap de setmana llarg per a Xavi Tomasa. L’atleta de Berga va participar diumenge a la carrera de la Joya, de 9 quilòmetres, a Mallén (Aragó). S’hi va trobar un gran nivell, així que va plantejar una tàctica conservadora: aguantar el grup de davant fins on fos possible. Al final, cinquè a la general amb un temps de 28 minuts i 15 segons.

41330025_2041883139389552_5276923749034098688_n

Comentaris