Motor

Franc Serra s’endú la medalla de bronze a la Copa del Món de Flat Track a Itàlia

Franc Serra s’endú la medalla de bronze a la Copa del Món de Flat Track a Itàlia

Podi per a Franc Serra a la Copa del Món de Flat Track. El pilot de Gironella era un dels favorits a Misano (Itàlia), després del subcampionat aconseguit l’any passat. I la prova va demostrar el que molts preveien: Serra segueix entre els millors.

No va ser una edició fàcil per al pilot del Berguedà. Tres banderes vermelles el van obligar a anar a la repesca, però la va guanyar i va aconseguir el bitllet per la gran final. Un cop allà, Serra va fer una cursa memorable, protagonitzant una remuntada espectacular i colant-se en el tercer esglaó del podi. El campió va ser el mateix que les últimes quatre temporades: l’italià Francesco Cecchini. La segona posició va ser per al català Gerard Bailo.

Ferran Sastre (4t), Adrian Garín (6è) i Guillermo Cano (8è) van entrar al TOP-10, però van quedar fora dels llocs de privilegi. Cano, precisament, era una de les grans incògnites de l’any: venia en un gran moment, després d’imposar-se a Franc Serra al Dirt Track dels Campions, però era la seva primera participació al campionat del món.

La classificació sencera de la Copa del Món de Flat Track, AQUÍ.

serra-copa-mon-2018-bronze-1

869A4815-1

869A4849-1

copa del món Flat Track Franc Serra Honda Itàlia Misano

Comentaris