Descens

Problemes mecànics per a Roger Mateos a Les Angles

Problemes mecànics per a Roger Mateos a Les Angles
Mateos realitzant una baixada al circuit tècnic de Les Angles. ANIOL REGINCOS.

La cinquena carrera de la Copa catalana de Descens es va celebrar la setmana passada a les pistes franceses de Les Angles on el biker de Berga, Roger Mateos va córrer juntament els 260 pilots, molts d’ells internacionals.

El corredor del Mola Bikes va poder realitzar les baixades al circuit tècnic, llarg i físic juntament amb els bikers catalans de renom internacional, Alex Marin o Isaac Perich. En els entrenaments del dissabte, Mateos es va notar amb un bon ritme al poder rodar darrera d’aquests corredors.

En una de les baixades, Mateos va patir problemes mecànics, va trencar un disc i un fre que va poder arreglar per realitzar més baixades. Malauradament, en una de les baixades, el biker berguedà va partir una altre caiguda on li va quedar l’espatlla tocada.

Ja diumenge a la baixada classificatòria va realitzar el novè millor temps en la categoria Elit, tocant el podi ja que estava a menys d’un segon dels 4 corredors del davant, i el 13º de la general.

Tot i aquests bons temps, Mateos no va tenir bona sort a la baixada final, ja que el circuit estava bastant trencat i amb molta pols, fet que va provocar que se li clavés el manillar a la bici i sortís per davant. Malgrat el temps perdut en aquesta ensopegada, Roger Mateos va finalitzar en la posició 18º.

La propera carrera de la Copa Catalana de DH serà el proper 29 de juliol a Súria.

copa catalana de DH Descens Roger Mateos

Comentaris