Futbol, CE Berga

Serenor i efectivitat per mantenir-se en la bona línia (4-0)

Serenor i efectivitat per mantenir-se en la bona línia (4-0)
Joan Noguera, autor dels dos primers gols locals. LÍDIA LÓPEZ

Victòria sense problemes. El CE Berga segueix en la bona línia i aconsegueix el tercer triomf consecutiu a costa d’un necessitat Can Rull, al que els nervis del descens han superat i han marxat golejats del Municipal de Berga per 4 a 0. Els de Joan Prat es mantenen a la setena plaça de la classificació amb 48 punts i ja pensen el pròxim rival, el poderós Parets, tercer classificat del grup.

Els nois del Berga han anat de menys a més en l’arrencar el partit, sortint a veure el ritme del seu rival sabent que el Can Rull donaria el 110% des del primer minut perquè la seva situació a la classificació així ho requereix. Així i tot, els sabadellencs no trobaven els tocs adients i els locals aprofitaven per anar conquerint la possessió de la pilota fins a aconseguir un primer gol ben aviat, fruit d’una contra que rematava Joan Noguera (17’) i posava la primera pedra del que acabaria sent una bona victòria. El Berga dominava i generava ocasions davant d’un Can Rull que només arribava a porta en ocasions comptades mitjançant xuts llargs servits des de porteria. L’aproximació més perillosa del visitant a la primera meitat arribava superats els quaranta minuts de període a través d’un córner, però no aconseguia sorprendre el porter berguedà que resolia amb el puny. Just després, novament amb un contraatac, Sergi Ruiz es col·locava davant d’un defensa i el porter visitant i facilitava una excel·lent centrada a Noguera, que no perdonava i col·locava el 2 a 0 al marcador (44’). El descans arribava amb molts deures pels de Sabadell, obligats a remuntar amb el condicionant de les targetes, ja que el col·legiat ha considerat excessiva la intensitat de l’equip a la primera part i ha castigat severament al conjunt, amb 6 targetes grogues, una d’elles a un membre del cos tècnic.

A la represa, es repetia el patró inicial si bé el Can Rull aconseguia arribar més a l’àrea petita dels locals sense acabar de definir bé les jugades. En aquesta ocasió, els de Joan Prat trigaven encara menys en concentrar-se i feien el tercer gol en només sis minuts, obra de Sergi Ruiz (51’). Just després del tercer gol, Nugui sortia del camp i era substituït per Marc Sala, que es convertia en el segon canvi després de la substitució ja al descans d’Agus Casanovas per Eduard Vila. El partit s’estabilitzava amb el 3 a 0, situant al centre del camp l’activitat amb alguna arribada més del Can Rull que desviava la defensa berguedana sense problemes. Prat aprofitava aquest període plàcid per introduir els tres darrers canvis: Xavi Carreras, Xavi València i Roger Verdaguer entraven en el lloc de Gerard Codina, Jordi Torner i Carles Blanch.

El partit agafava un to més fosc quan es complien els 70 minuts, quan la segona groga del 10 del Can Rull deixava els visitants amb un menys al camp. Abans, València havia vist la primera i única cartolina dels berguedans. L’explosió definitiva dels visitants contra l’àrbitre arribava al minut 75, quan xiulava un penal a favor del Berga per una falta del porter sabadellenc que també li costava una targeta. Les protestes per aquesta decisió comportaven la segona groga al 6 visitant i la vermella directa a un dels jugadors a la banqueta. Finalment, Gerard Martínez transformava el penal en el quart gol local (77’) i deixava un tram final de partit insípid, amb un  Can Rull amb 9 jugadors, sense ànims i rendit, i un Berga que optava per no fer sang i conformar-se amb un gran 4 a 0 final.

El post-partit: CE Berga 4 – Can Rull Romulo Tronchoni CFU 0

pratJoan Prat Entrenador del CE Berga

Preveiem un partit difícil perquè era un rival que s’hi jugava molt, era una de les seves últimes opcions per evitar el descens. A més, al primer partit contra ells vam tenir molts problemes perquè segueixen un 4-4-2 amb rombo acumulant molta gent al mig del camp que hem hagut de contrarestar amb un 4×3 i posant les bandes per dins, esperant-los i sortint a la contra com han estat els dos primers gols. A partir d’aquí hem tingut el partit molt fàcil, ells han sortit del joc per iniciar una guerra amb l’àrbitre i nosaltres hem fet una mostra d’honor no anant a aixafar-los quan ja tenien menys jugadors perquè és un equip que pràcticament ha baixat i no cal anar a fer més mal.

peralta-bergaDani Peralta Jugador del CE Berga

“Ha sigut un partit que se’ns ha posat de cara aviat perquè hem marcat d’hora. Hem intentat mantenir el ritme i ens han sortit les coses bé: estàvem còmodes a darrere i hem sabut aprofitar les contres, que és el que ens agrada. Hem tingut la sort de marcar el segon encara a la primera part i, molt seguit, just tornar del descans, el tercer que  encara ens ha ajudat a acabar d’encaminar el partit. Al final ells han vingut a proposar però quan robàvem sortíem molt ràpid, mantenint-nos dins el partit fins al desenllaç.”

 Acta del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

Les imatges del partit

Berga CanRull 2204 001 Berga CanRull 2204 002 Berga CanRull 2204 003 Berga CanRull 2204 004 Berga CanRull 2204 005 Berga CanRull 2204 006 Berga CanRull 2204 007 Berga CanRull 2204 008 Berga CanRull 2204 009 Berga CanRull 2204 010 Berga CanRull 2204 011 Berga CanRull 2204 012 Berga CanRull 2204 013 Berga CanRull 2204 014 Berga CanRull 2204 015 Berga CanRull 2204 016 Berga CanRull 2204 017 Berga CanRull 2204 018 Berga CanRull 2204 019 Berga CanRull 2204 020 Berga CanRull 2204 021 Berga CanRull 2204 022 Berga CanRull 2204 023 Berga CanRull 2204 024 Berga CanRull 2204 025 Berga CanRull 2204 026 Berga CanRull 2204 027 Berga CanRull 2204 028

Can Rull CE Berga Dani Peralta Futbol Joan Prat Segona Catalana

Comentaris