Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Alt Berguedà – Puig-reig: El derbi que pot costar un bitllet a Segona

Alt Berguedà – Puig-reig: El derbi que pot costar un bitllet a Segona

Els dos hi poden guanyar però només un hi pot perdre molt. Alt Berguedà i Puig-reig arriben al segon derbi de la temporada amb circumstàncies molt oposades. El primer assalt es va quedar al bàndol verd i vermell amb un marcador de 5 a 2, si bé en aquesta ocasió, la plantilla limitada d’ambdós conjunts pot igualar una mica més les condicions dels dos equips.

Els del Puig-reig estan obligats a quedar-se amb els tres punts per mantenir les opcions a l’ascens, després d’unes setmanes d’alts i baixos. Els berguedans arriben amb una golejada a l’esquena, si bé l’equip no assolia una victòria des del mes de febrer. Aquest serà el darrer joc a domicili de l’equip, que tancarà la temporada amb tres partits consecutius a casa contra rivals de la part alta. La millor carta dels puig-regencs aquesta setmana, més enllà de la feina pròpia, és l’emparellament entre sí dels seus rivals directes, amb partits entre el primer i el quart classificat, el setè amb el segon, i el tercer contra el sisè. Cal recordar que assoliran l’ascens els quatre primers classificats i actualment, els berguedans se situen a la cinquena posició amb 31 punts, a només dos de l’equip de tall.

Amb més tranquil·litat afronten el partit els nois de l’Alt Berguedà, que des de la darrera plaça de la classificació i 7 punts a la butxaca, plantegen la jornada com una més, mantenint la línia habitual de seguir agafant experiència a la disciplina i  confiança com a equip. Les darreres jornades, el conjunt ha acusat la mala resolució de cara porteria com a principal entrebanc a l’hora de rematar partits amb domini i que podrien haver facilitat algun punt més a l’equip. Ens hem de remuntar a inicis de març per trobar l’últim partit on els berguedans van sumar i fins a mig desembre per localitzar el darrer triomf del conjunt contra el ja retirat Piera. Aquesta setmana, però, el factor pista els dona un punt favorable respecte al rival veí.

El partit serà aquesta tarda al pavelló municipal de Bagà a les 18:15, on està assegurat que es podrà percebre un extra de motivació entre els jugadors i fins i tot, pinzellades de nostàlgia de la millor època de l’esport a la comarca, quan fins a quatre equips berguedans competien plegats a la lliga.

derbi Tercera Catalana FS

Comentaris