Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

S’acosta un desenllaç de muntanya russa

S’acosta un desenllaç de muntanya russa
LÍDIA LÓPEZ

Es compleixen els pronòstics. Els dos equips amb opcions a ascens s’imposen als partits amb actors berguedans a Tercera Catalana d’aquesta jornada 21. D’una banda, els del Puig-reig han golejat plàcidament per 8 a 1 a un Castellgalí FC B mancat dels jugadors titulars i tornen a situar-se a la cinquena posició de la classificació, amb 31 punts i només a 2 de les places d’ascens. Per la seva banda, els nois de l’Alt Berguedà han perdut al seu desplaçament a la pista del CEFS Santpedor B per 5 a 2, tot i que els locals no han pogut sentenciar el partit fins als deu últims minuts davant d’un rival limitat però decidit. La derrota manté l’equip a la darrera plaça de la taula amb 7 punts.

La propera jornada es disputarà el segon derbi de la lliga d’enguany, en aquesta ocasió al pavelló municipal de Bagà. Al partit d’anada, la victòria es va quedar a casa per 5 a 2 i, encara que la situació al llarg de la temporada hagi estat molt diferenciada entre els dos conjunts, el factor pista favorable als de l’Alt Berguedà pot ajudar a fer que el conjunt cuer doni la sorpresa davant el Puig-reig en un partit que, de ben segur, lluitaran al màxim els dos equips.

FS Puig-reig 8 – 1 Castellgalí CF B

Els nois del Puig-reig arrencaven el partit amb un plantejament purament ofensiu, no deixant ni espai ni pilota als visitants. Amb el domini sota control, els berguedans començaven a definir el triomf sense dificultats, amb dos gols de Claudi Trasserra (5’) i Miquel Àngel Garcia (6’). El Castellgalí aconseguia començar a tocar pilota i, tot i aproximar-se en alguna ocasió a l’àrea local, no podien rematar amb èxit a porta. El descans arribava amb el 3 a 0 al lluminós, gràcies a una bona rematada de Pol Estruga (14’).

A la segona part, l’equip local tornava a la pista amb la paella pel mànec, jugant a gestionar la bona base aconseguida la primera meitat i persistint en la pressió a la part alta de la pista, no deixant pràcticament opcions d’arribar a la seva àrea als del Castellgalí. Sense gaire oposició, els berguedans doblaven el marcador en tan sols tres minuts, gràcies a un gol de Carlos Muñoz (26’) i dos més de Garcia (26’ i 28’) que firmava així un magnífic hat-trick. La gran diferència deixava pràcticament sentenciar el partit, i el joc d’ambdós conjunts patia una davallada de ritme i intensitat. No seria fins als darrers cinc minuts que el partit tornaria a revifar gràcies al primer gol dels visitants (45’) que no frenava a uns berguedans, segurs i decidits, que tornava a tancar l’adversari a la seva àrea i aconseguia ampliar la gesta amb dos darrers gols, novament d’Estruga (46’) i Trasserra (48’), que col·locaven el marcador amb el 8 a 1 definitiu.

CEFS Santpedor B 5 – 2 Alt Berguedà CCR

L’Alt Berguedà sortia a la pista sense pressió i amb ganes de fer un bon partit, conscients de la limitada plantilla en disposició per la jornada i de la força del seu adversari. Els visitants sorprenien els bagencs quedant-se les primeres accions fins al primer gol, obra de Jordi Farràs (9’) i que servia als berguedans per continuar liderant davant d’un Santpedor més reservat i a l’aguait. La poca efectivitat davant de la porteria no deixava als visitants fer evident el seu domini i s’havia de conformar en anar al descans amb un empat a 1 gol, després de la igualada dels locals (23’).

A la represa, els dos equips saltaven amb molta intensitat ampliant el marcador, en primer lloc els locals (26’) i seguidament els visitants, quan repetia Farràs com a golejador (27’). El joc es tornava a estancar, amb domini més repartit però poques ocasions a les àrees. Els minuts però van pesar més entre les files berguedanes, que comptaven amb tan sols dos canvis, fent que els últims deu minuts el Santpedor sentenciés el partit fent tres gols més fins al final (39’, 43’ i 47’), fent que el joc tingués un caràcter semblant al de l’anada. Així, els tres punts es van quedar a casa per 5 a 2.

Castellgalí CF Santpedor Tercera Catalana FS

Comentaris