Motor

Tret de sortida al Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Avià

Tret de sortida al Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Avià
Cotxe superant el recorregut d'Avià. JAUME SOLER MOVIES

Aquest passat diumenge es va disputar la primera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a la localitat d’Avià.

Organitzat pels Amics del Motor d’Avià, aquest campionat presentava una gran novetat: la incorporació de la categoria de cotxes Prototips, que fins ara al no ser gaires participants i haver de realitzar un recorregut exprés per a ells, no havien pogut participar al campionat.

Tot i això, els Amics del Motor d’Avià van voler que hi participessin, ja que ofereixen gran espectacularitat. Ho van fer juntament amb la categoria Iniciació i Millorats.

Així doncs, un total de 14 cotxes van poder superar el recorregut marcat pels voltants d’Avià. Pel que fa al Grup A, el millor cotxe va ser el Mercedes del Josep Bmilio i Xavier Serra. Al Grup B, el Land Rover Defender de Xavier Bargalló i Alfons Margarit va realitzar menys penalitzacions i finalment al Grup C, el Toyota Proto d’Albert Puig i Jordi Vilardebó va ser el cotxe que millor va superar els obstacles.

Per l’entitat d’Avià, era tot un repte organitzar la primera prova del Campionat però segons el seu president, Lluís Mas, van superar la prova amb nota ja que tant públic com participants els van felicitar pel recorregut marcat.

La propera carrera del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 serà el 27 de Maig a Castellterçol.

Amics del Motor d'Avià Trial 4x4

Comentaris