Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Opcions esbravades però no esgotades

Opcions esbravades però no esgotades
Lluís Casas, autor del tercer gol local. CARLOS LÓPEZ

Amb l’adversitat per companya. Els dos conjunts de la comarca a Tercera Catalana tornen a protagonitzar una jornada negra, amb dues derrotes doloroses. D’una banda, el Puig-reig s’allunya una mica més del somni de l’ascens i és relegat a la sisena posició de la classificació amb 28 punts després de perdre per 2 a 0 contra el Can Tito Vilanova del Camí, cosa que els obliga a guanyar els cinc partits que els resten a més d’esperar errors per la part alta. L’equip té com a punt positiu que, d’aquests cinc partits, quatre seran a casa i tres d’ells, contra rivals directes per l’ascens. Els nois de l’Alt Berguedà continuen sense poder rematar els partits i tornen a sumar un entrebanc a casa, en aquesta ocasió, contra l’Òdena, per un ajustat 5 a 6 que manté l’equip a l’última plaça de la classificació, amb 7 punts.

El cap de setmana vinent, els nois de l’Alt Berguedà es desplaçaran a una de les pistes més complicades del grup, la del Santpedor B. El conjunt del Bages ocupa la darrera plaça d’ascens amb 31 punts i de ben segur s’entregarà al cent per cent pels tres punts. Per la seva banda, el Puig-reig actuarà d’amfitrió i rebrà al Castellgalí B, adversari a priori assequible, situat a la desena posició de la taula amb 15 punts.

Can Tito Vilanova del Camí B 2 – 0 FS Puig-reig

Amb una plantilla ajustada, el Puig-reig iniciava el partit amb un ritme reservat per poder competir al llarg de la tarda, cosa que facilitava el domini al conjunt local. Els de l’Anoia tenien bones idees i pressionaven bé a uns visitants poc definits. El setge local, però, no blegava la defensa berguedana que no permetia rematar bé als adversaris i es feia el descans sense gols al llarg de la primera meitat.

El joc es va igualar a la represa, amb ocasions repartides però sense sort a porta. Finalment, s’obria el marcador amb un gol dels locals (31’), que aleshores no protagonitzava el seu millor moment a la pista. Aviat però, amb un joc més efectiu, el Can Tito ampliava la diferència amb el segon gol (40’). Després del segon gol, els berguedans restaven tancats a darrere per no rebre més gols a la vegada que intentaven trobar la manera d’acostar-se a la porteria contrària, però sense sort ni energia, el partit finalitzava amb el 2 a 0.

Alt Berguedà CCR 5 – 6 CFS Òdena

Els de l’Alt Berguedà rebien a la seva pista a un rival fort, sabent que les seves opcions d’ascens farien que ho donés tot a la pista. Aquesta situació no arronsava als locals, que sorprenien els visitants jugant amb decisió i portant el control del joc. D’aquesta manera, els de Bagà inauguraven el marcador amb un gol de Miguel Moreno (12’) i deixava clar que no posaria res en safata als de l’Òdena, que responien la força amb força i recuperaven l’empat (19’). Però el ritme dels locals era més bo que els dels visitants, que cedien els darrers minuts del període i ajudant que el partit marxés al descans amb el 3 a 1, amb gols consecutius (20’) de Sergi Artigas i Lluís Casas.

El partit es girava a la represa, amb més ocasions pels de l’Anoia i un Alt Berguedà amb pilota però sense bones rematades. D’aquesta manera, els visitants aconseguien posar-se per davant amb tres gols molt seguits (33’, 34’, 36’) que tornava a posar de peus a terra als berguedans. Aquests, tibaven d’orgull per recuperar el lloc i la bona dinàmica de la primera part i, al moment, recuperava l’avantatge al marcador, altra vegada amb dos gols consecutius (37’) mitjançant Miguel Moreno i Roger Alcántara. El joc es mantenia trepidant, amb ocasions repartides i jugades de velocitat que propiciaven que l’Òdena tornés a posar-se a sobre al lluminós amb dos gols més (39’, 41’) deixant un desenllaç de partit de molta emoció. Els locals es bolcaven el darrer tram de partit per tornar a fer gol, però la bona defensa dels visitants no els va deixar tornar a rematar sota pals i la botzina final sonava amb el 5 a 6 al marcador.

Can Tito Vilanova Camí B CFS Òdena Tercera Catalana FS

Comentaris