C AT Gironella

Un punt gris (2-2)

Un punt gris (2-2)

L’Atlètic Gironella ha empatat a 2 aquest cap de setmana al complicat camp del Matadepera. A priori, el resultat hauria de ser bo, ja que el Matadepera ha fet del seu camp un fortí, però la situació del Gironella obliga a l’equip a fer bo el punt guanyant el derbi comarcal de la propera setmana al Berga. Ara mateix, el conjunt gironellenc és en zona de descens -quart per la cua-, té la Sabadellenca a 2 punts i l’OAR Vic, a 4. A més, quan falten 7 partits pel final del campionat (21 punts en joc), el Gironella necessita 12 punts per arribar a la xifra dels 40, que en principi ha de garantir la salvació.

A Matadepera, les coses pintaven molt més magres del que van acabar sent. Els locals es van avançar ben aviat, al minut 2, i van fer justícia a una mala arrencada del Gironella. L’equip va quedar tocat anímicament, però amb el pas dels minuts es va refer i va ser capaç d’adaptar-se a un dels camps més complicats de la temporada. Poc a poc, es va anar aproximant a l’àrea rival a través de xuts llunyans i pilotes penjades. El gol, però, no va arribar, i a les acaballes del primer temps el Matadepera va aprofitar un contracop per fer un segon gol que no acabava de fer justícia amb el que s’havia vist durant els primers 45 minuts de partit.

Al descans, la consigna de Ponti va ser que calia seguir igual, però amb un punt més d’agressivitat en les jugades a pilota aturada. “Tant podia ser que acabéssim 4 a 0 com que remuntéssim”, assegura l’entrenador. I així va ser: a l’inici del segon temps, una centrada potent i rasa de Ferran Prat des de banda esquerra va tocar en un defensa vallesà i va acabar dins. Amb el 2 a 1, el Gironella va començar a creure en la remuntada i l’empat va arribar a base d’insistir-hi. Al 78, una bona centrada de Safont va habilitar Manel Uribe, que -sol- va rematar a plaer amb el cap per restablir la igualada.

A partir d’aquí, el partit va entrar en un tram final on tots dos equips van gaudir d’alguna ocasió per decantar el marcador al seu favor. La més clara, però, va ser per al Gironella. Amb el temps pràcticament complert, Safont va rebre una pilota a la frontal de l’àrea, va esperar l’arribada de segona línia d’Isaac Argelich i va posar-li una pilota a l’espai. Argelich va picar la pilota per Pau Ragués i aquest va enviar-la dins. L’àrbitre, però, va interpretar que Argelich estava en fora de joc i va anul·lar el gol. La decisió, molt dubtosa, va ser protestada amb força pel bàndol gironellenc. Finalment, doncs, tots dos equips es van haver de conformar amb el 2 a 2.

El post-partit: Matadepera 2 Gironella 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Vam començar malament però vam aixecar cap i ens vam saber adaptar al camp. Tot i el 2 a 0 al descans, havíem fet una bona primera part i calia seguir igual. Vam ser capaços d’empatar a la represa i fins i tot en vam tenir una de molt clara per guanyar. Però últimament, per guanyar partits, hem de tenir sort i no topar amb traves arbitrals. Si no tenim aquesta sort, no queda altra que buscar-la. L’empat a Matadepera seria bo en condicions normals, però avui no ho acaba de ser. La Sabadellenca ha guanyat i l’OAR és a quatre punts. No és un resultat del tot dolent, però l’hem de fer bo guanyant a casa al Berga. Si no guanyem la setmana que ve, els que estan per sobre nostre es distanciaran. Una de les claus del derbi contra el Berga és que nosaltres sapiguem controlar i superar els nervis. Ells, havent guanyat aquesta setmana, tenen la temporada pràcticament feta. Nosaltres sabem que necessitem guanyar ja, però els nervis han de quedar fora del camp. El que no hem aconseguit fins ara, ho haurem de fer ara.”

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Futbol Jordi Pont Ponti Matadepera Segona Catalana

Comentaris