C AT Gironella

Batalla perduda que complica la guerra (3-1)

Batalla perduda que complica la guerra (3-1)
Chiscu, porter del Gironella, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Era un duel de necessitats. Al Can Rull, els tres punts li havien de servir per seguir viu en la lluita per la salvació; al Gironella, per allunyar-se del Can Rull i deixar pràcticament fora de combat un altre rival per la permanència. La lluita segueix, i més ajustada que mai: el Can Rull va fer bo el factor camp i es va endur el partit per 3 a 1.

El Gironella va topar-se amb un rival a qui la possessió de la pilota tampoc li interessava gaire, i això va obligar a tots dos equips a elaborar les jugades més del previst. La primera meitat va ser força igualada, tot i que els locals van crear més perill. Els homes de Ponti van crear alguna ocasió de perill en arribades per banda, però la línia defensiva de cinc feia que, a l’àrea rival, no hi haguessin prou homes per finalitzar les jugades.

Els locals, en canvi, sí que van trobar el camí del gol. Va ser passada la mitja hora de joc, quan un davanter va rebre la pilota a l’interior de l’àrea, escurat a banda, i, en l’intent de progressar i acostar-se a la porteria de Chiscu, Oses li va fer penal. Manuel Morillo va fer l’1 a 0 des dels onze metres.

La segona meitat va començar molt animada. En el primer minut, el central del Can Rull, Carlos Raya, va fer el 2 a 0 en rematar sol des de l’interior de l’àrea un córner. La diana semblava que podia ensorrar definitivament els plans del Gironella, però no. La reacció gironellenca va ser instantània: en la següent jugada, Pau Ragués va rebre una pilota a l’espai a banda i va centrar perquè Èric Santmartí rematés al primer pal per fer el 2 a 1.

A partir d’aquí, el Gironella va créixer i va gaudir dels millors minuts del partit. La segona part va ser clarament visitant i els home de Ponti van gaudir de nombroses ocasions per empatar i, fins i tot, per endur-se els tres punts del Vallès. Centrades per banda, u contra uns, una pilota al travesser… Però res: el 2 a 2 es resistia i el conjunt del Berguedà ho va acabar pagant. A les acaballes del partit, i amb un Gironella bolcat a l’atac, el Can Rull va aprofitar un ràpid contracop per fer el 3 a 1 i sentenciar.

El post-partit: Can Rull 3 Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Estem decebuts. Quan no tens encert i perdones, passa això. L’equip va fer una bona segona part però va pagar l’esforç al final. Ens vam anar trobant cansats i el rival ho va aprofitar per crear-nos perill i acabar-nos de matar. Aviat tocarà guanyar sí o sí. Aquest mes de març teníem quatre partits i esperàvem sumar alguns punts, i ens trobem en l’última setmana i encara no n’hem sumat cap. Els dos últims partits crec que han estat bons, però la clau passarà per ser més forts defensivament. Si jugues contra un rival que està per sota teu i et fa tres gols és que alguna cosa estàs fent malament. La setmana que ve ens visita el segon i hem d’intentar que, com a mínim, no ens generin tantes ocasions.”

safont-retallDavid Safont Jugador de l’Atlètic Gironella

“Vam trobar a faltar més jugadors a dalt. Fa uns mesos vam optar per la defensa de 5 per intentar encaixar menys gols. Ara crec que l’equip necessita més la pilota. A Can Rull, a la segona meitat vam passar a jugar amb un 4-2-3-1 i va ser llavors quan van arribar els nostres millors minuts. Crec que pot ser bo fer un replantejament perquè cada cop tenim més necessitat de fer gols.”

Can Rull David Safont Futbol Jordi Pont Ponti Segona Catalana

Comentaris