CE Puig-reig, UE Avià B

L’estratègia és el camí de l’èxit

L’estratègia és el camí de l’èxit
Important victòria del Puig-Reig davant un rival directe. MARC CANTURRI

Victòria importantíssima del Puig-Reig davant un rival directe com el Manresa B, que el sitúa en novena posició amb 34 punts i que, fins i tot, permet somiar amb poder arribar a lluitar per la sisena posició, que ja es troba a només cinc punts.

Setena derrota consecutiva d’un Avià B, que encara no ha guanyat al 2018, i que va veure com se li escapava la victòria als últims cinc minuts de partit davant un Navàs que va donar una bona imatge. El filial avianès cada cop està més a prop de la zona de descens, concretament, només un punt per sobre del Puigcerdà.

Puig-Reig 1 Manresa B 0

Sabedors de la dificultat i la duresa del partit, el Puig-Reig, conscient del potencial ofensiu del rival, va sortir més replegat de l’habitual, esperant ben ordenat al Manresa B. Per tercer partit consecutiu, el conjunt Berguedà va aconseguir marcar gol a través d’una jugada d’estratègia. Aquest cop seria Marc Balmes, al minut dos, qui avançaria als locals i posaria el partit de cara.

La idea inicial es va reafirmar després del gol matiner, i amb el pas dels minuts els jugadors purretxencs van anar guanyant confiança sobre el camp. El Manresa va intentar apretar i quan faltaven pocs minuts per arribar al final de la primera part, van tenir l’ocasió més clara del partit gràcies a una bona jugada combinada, però Jofre va fer una molt bona aturada i va permetre arribar al descans amb avantatge al marcador.

La segona part va tenir poca història. El Puig-Reig, veient que la seva idea inicial estava funcionant a la perfecció, va seguir amb el mateix plantejament tàctic i va aguantar els atacs rivals sense problemes. De fet, l’únic perill que va crear el filial manresà va ser a través de jugades a pilota parada, però entre la defensa i el porter local van solucionar a la perfecció totes les accions.

Tres punts molt importants que allunyen encara més al conjunt berguedà de la zona baixa i que els apropa a la lluita per a la sisena posició.

Fitxa del partit

Navas 2 Avià B 1

Després de sis derrotes consecutives, el filial avianès es presentava a La Devesa amb l’objectiu de treure algun punt fos com fos. La primera part va ser de domini absolut per part del Navàs, que va disposar de nombroses ocasions de gol que no van acabar al fons de la porteria incomprensiblement. Els berguedans, en canvi, només van ser capaços d’arribar a la porteria visitant un parell de vegades a través de xuts poc perillosos.

Tot i que el guió de la segona part va ser similiar al de la primera, l’Avià B es va posar les piles i va posar en més dificultats al conjunt local. Veient que quedaven pocs minuts i que el partit seguia encallat, Xavi Ortega va decidir canviar a Eloi i Blai de bandes, i la decisió no podria haver sortit millor. Al minut 70, poc després de canviar de posició, Eloi marcava el 0-1 amb un bon xut creuat. Els berguedans es van venir amunt després del gol, més quan al cap de sis minuts el Navàs es quedava amb deu jugadors per l’expulsió d’Aleix.

Per desgràcia, la sort no està de cara del filial avianès, i el Navàs va marcar dos gols a les acaballes del partit, un al minut 85 i l’altre al 89, i van acabar amb totes les esperances de victòria visitant. Final molt cruel per a un Avià B que va veure com se li escapava un partit que tenia a les mans, i que els apropa encara més a la zona de descens.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris