Bàsquet, Bàsquet Berga

Sense efectius, sense rumb (62-60)

Sense efectius, sense rumb (62-60)
Riu tira a cistella en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha tornat a remuntar el seu partit i ha tornat a caure en la darrera jugada. Si la setmana passada l’equip va tenir opció de guanyar i empatar en el darrer segon, en aquesta ocasió ha vist com el rival s’emportava el partit amb el temps pràcticament exhaurit. Les baixes van castigar a un equip que va jugar sense rumb, especialment en atac, per més que va competir, però va ser derrotat per 62 a 60 a la pista del Manyanet Reus.

L’inici berguedà va ser bo, amb una defensa individual que funcionava i amb certa efectivitat en atac, que atorgava un avantatge de 7 punts a l’equip al final del primer quart, 9 a 16. El partit s’iguala en el segon parcial, a causa de les dinàmiques de joc i no per un domini del rival, que empata el partit. Al descans, però, s’arriba amb els de negre 3 punts per sobre, després d’un triple des de la zona de tir lliure de camp contrari de Xavi Edo, que situava el 33 a 36.

A la represa l’equip surt desconnectat, com en altres ocasions, i els de Reus aconsegueixen una renda de 9 punts. Els de Manel de Haro reaccionen amb zones 2-3 i 2-1-2, que serveixen per situar-se de nou al partit i arribar al darrer parcial 50 a 47. En els darrers compassos, l’equip ha de gestionar les faltes, a causa de la curta plantilla, i entomar una dubtosa antiesportiva al tram final, que era més que dubtosa. Tot i això, s’arriba al darrer minut amb empat a 60. Els berguedans tenen opció per posar-se per davant però la jugada no acaba en cistella, cosa que aconsegueix el Reus en la darrera possessió, trencant la zona amb una penetració central, que tan sols va deixar 3 segons al Berga amb els que amb prou feines van servir de fons i llançar a la desesperada, sense èxit.

La nova derrota enfonsa a l’equip a la 13a plaça, amb 10 victòries, i un partit pendent. El següent rival serà el QBasket Sant Cugat, que precisament és 14è, amb 6 victòries.

El post-partit: Manyanet Reus 62 – Bàsquet Berga 60

borrellasretallMarc Borrellas Jugador Bàsquet Berga

“Estem en una dinàmica més que negativa. També és cert que hem perdut per poc els darrers partits, i si haguéssim rascat alguna cosa, seria diferent. Podem fer diferents lectures; la conformista, que vam competir sent pocs jugadors, en un partit que pintava malament, i la real, que és que anàvem a guanyar el partit i el vam perdre. Hi va haver un moment que vam notar el fet de ser pocs. L’organització en atac, sobretot en els moments transcendents i intensos, va ser una mica anàrquica”.

Acta del partit

Resultats, classificació i pròxima jornada del grup 3 de Segona catalana

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga beep berga Berga marc borrellas

Comentaris