Handbol

Insuficient defensa de dues cares (30-24)

Insuficient defensa de dues cares (30-24)
Contacte entre dos jugadors en el darrer partit a Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga va tornar a mostrar la seva pitjor cara en defensa el passat cap de setmana a la pista del Sant Vicenç B. També la més bona, que va ser insuficient -tan sols el primer tram del segon temps- i no va evitar la derrota per 30 a 24, lluny del que aspirava el conjunt.

La primera meitat va ser desastrosa en atac, amb pèrdues en les transicions, però especialment en defensa. Faltaven ajudes i els locals trencaven l’avançat amb molta facilitat. El desordre es va traduir amb el 18 a 11 del final del primer temps.

Els de Sergi Hernàndez surten amb la mentalitat de tirar el partit endavant i aixecar el marcador, i aconsegueixen una bona línia en els primers 20 minuts. L’equip aconsegueix tancar bé la defensa, i això li permet atacar amb més calma i paciència en estàtic, i fer bones sortides amb jugadors de suport.

L’equip s’acosta a 3 gols quan restaven 10 minuts, havent deixat al Sant Vicenç amb tan sols 3 dianes en aquest temps. En els darrers minuts, però, l’equip no pot retallar més les distàncies, ja que recupera cert desordre del primer temps. Les baixes i la falta de piles acaben castigant a uns verd-i-vermells que veuen com la distància es torna a eixamplar fins al definitiu 30 a 24.

La derrota deixa a l’equip tocat, a la 7a plaça de la taula amb 20 punts, 10 victòries i 9 derrotes. Els berguedans buscaran refer-se i revertir aquesta situació en la visita del BM Pau Casals B, que és el 12è classificat amb 14 punts.

El post-partit: Handbol Sant Vicenç B 30 – Handbol Berga 24

retallsergihernandezSergi Heràndez Entrenador Handbol Berga

“Veníem d’un molt bon partit a casa contra el líder, on vam caure al final, quan físicament vam doblegar el genoll. Tot i parlar i saber que hem de sortir concentrats, amb quatre contracops, balanç defensiu nul i sense idees en atac. Primers canvis i l’equip reacciona. A partir d’aquí, amb una defensa sense ajudes, sense ajustar-la, el Sant Vicenç va marxar al marcador. En atac, trobem posicions de xut clares, que acaben fora, al pal, o a sobre del porter. A la segona part sortim molt concentrats, molt bona defensa, que provoca pèrdues i robatoris de pilota. A l’atac seguim fallant xuts molt clars. En divuit minuts de la segona part només ens fan dos gols. A falta de deu minuts ens vam tornar a quedar sense benzina, a causa de les baixes, a què els juvenils havien jugat el dia abans sense canvis… I el Sant Vicenç va tornar a marxar al marcador…”.

subiretallokJordi Subirana Jugador Handbol Berga

“Es presentava un partit complicat, que també lluita per la plaça que quedarà per pujar. Pensàvem que baixarien gent de primer equip, però no ho van fer. Vam fer un partit molt dolent, dels pitjors que recordo, a nivell de pèrdues de pilotes i defenses fluixes, especialment a la primera meitat. Vam sortir molt concentrats a la segona meitat, i la cosa semblava pintar bé, però vam tornar a tenir imprecisions i ens han penalitzat. Quan perds de 7 gols al descans, a la segona part ho has de fer tot perfecte. Toca seguir empaitant, ens venen partits complicats i serà complicat, però, si ens refem de la derrota, ens podem tornar a ficar a la lluita. Jo m’he notat bé, amb bones sensacions. Físicament em trobo bé i això ajuda a fer menys imprecisions. Espero poder seguir igual, però que els resultats acompanyin”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Comentaris