Motor

Gerard Casanova i Josep Canudas quarts a la primera carrera de Quadresitència

Gerard Casanova i  Josep Canudas quarts a la primera carrera de Quadresitència
Gerard Casanova pilotant el quad de l'equip 51. JAUME SOLER MOVIES

Aquest passat diumenge la localitat de Masllorenç va ser escenari de la primera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència 2018. Sota l’organització del Moto Club Salomó, la competició va comptar amb vint-i-cinc equips i amb un nou format de competició, de dues hores de durada.

Pel que fa als resultats de la cursa, en la categoria reina, Q1, la victòria final se la va emportar l’equip 94, format per Xavier Obradó i Dani Vilà. El duet català va completar un total de 63 voltes, una més que el segon classificat, l’equip amb el dorsal 13 format per Killian Díaz i Anthony Torres. En tercera posició, i 61 voltes completades, es va classificar la parella formada per Mario Gajón i Alex Espejo.

L’equip 100 % berguedà (51), format per Gerard Casanova i Josep Canudas va finalitzar la carrera en quarta posició després de realitzar 60 voltes, tres voltes menys que l’equip guanyador.

Copa Catalana de Quadresistència Gerard Casanova Josep Canudas Quads

Comentaris