General

L’Handbol Berga, de capa caiguda (32-22)

L’Handbol Berga, de capa caiguda (32-22)
Verdaguer s'aixeca del terra després d'una acció errada

La situació no és greu, però si l’Handbol Berga vol seguir aspirant a alguna cosa aquesta temporada no pot permetre gaires més cessions. Els de Sergi Hernàndez van caure a la pista d’un reforçat Cambrils B, per 32 gols a 22, amb poques opcions de disputar el duel.

L’equip va sortir amb l’habitual defensa 3-2-1, amb l’objectiu de repetir la victòria per 6 gols en el partit de casa. L’inici va evidenciar l’esdevenir del partit, i és que el Cambrils va presentar un equip més complet del que va visitar Berga, ja que aquesta vegada va comptar amb 3 jugadors del primer equip. Precisament aquests van malmetre clarament la defensa visitant amb penetracions dels laterals pel centre i acabant jugades des de l’extrem, gràcies als espais a l’esquena i la falta d’ajudes dels de Sergi Hernàndez. L’atac no era gens brillant, i ja a l’inici es va caracteritzar per la falta de paciència, però va ser suficient per arribar al descans amb vida, tot i encaixar dos gols abans d’arribar-hi: 17 a 12.

L’equip surt a la represa amb la voluntat de revertir la situació, però aviat veurà que l’objectiu es converteix en no perdre l’average, ja que la sequera anotadora dura 8 minuts. Els verd-i-vermells segueixen amb les precipitacions en línies generals, per més que els gols acostumen a arribar amb jugades llargues i treballades. En defensa es prova una mixta i 5 jugadors plans, per tancar espais i aturar als rivals destacats, però és efectiva durant pocs minuts. Al no respondre en defensa, cada cop l’atac és més precipitat i, això, al seu temps, contribueix a encara més errades en defensa.

La desfeta deixa a l’equip en una situació delicada, ja que, tot i sumar 18 punts, el triple empat a la 4a plaça el deixa , a causa de la diferència de gols. Dissabte entrant l’equip buscarà sumar contra l’AE Aula B, un dels conjunts més fluixos de la categoria, ja que tan sols ha sumat 7 punts i és avant-penúltim, 14è classificat.

El post-partit: CH Cambrils B 32 – Handbol Berga 22

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Era un partit molt important per seguir a la part alta de la taula. Ens van guanyar en intensitat. A la primera part vam fer una mala defensa, amb un central que ens trencava cada cop. Vam provar alternatives defensives que ens van fer apropar al marcador, però vam fallar els darrers dos atacs de la primera part i per això vam arribar 17 a 12. A la segona part vam sortir mentalitzats per no perdre l’average, però vam estar 8 minuts sense marcar. Se’ns van escapar al marcador i no vam poder remuntar. En resum, mal partit, tant en defensa com en atac. No serveix l’excusa que fos un filial i juguessin amb jugadors del primer equip”.

plaretallJoan Pla Jugador Handbol Berga

“En defensa no vam estar pel que havíem d’estar, deixant molts espais, especialment pel centre. Es va notar l’aportació dels jugadors del primer equip, molt més destacats, amb fintes ràpides i superant els defensors. Vam anar perduts amb la 3-2-1 amb aquests jugadors, deixant moltes facilitats pel mig i també a través d’un extrem molt bo. Atacant vam tenir moments bons, però se’ns va escapar el partit llençant jugades i amb individualitats. Va faltar mola concentració en molts sentits. Estic content ja que feia alguns partits en els quals no m’acabava de trobar còmode, sobretot en posicionament sobre la porteria. En aquest vaig trobar el lloc i vaig parar bastant. Hi ha moments que et desesperes, quan pares però l’atac llença les jugades o falta concentració en defensa. Quan fas un mal partit com a porter et sents molt responsable”.

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Comentaris