Motor

Podis berguedans a la Bassella Race

Podis berguedans a la Bassella Race
Podi Amigos 30 amb Marc Calmet com a gran vencedor. FOTOESPORT

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la novena edició de la ja mítica Bassella Race, carrera d’Enduro Xtreme amb pilots de renom mundial que es celebra a Bassella (Lleida).

Enguany ha sigut aquest l’edició més multitudinària amb gairebé 1.500 participants, dels quals 5 berguedans.

El pilot de Guardiola del Berguedà, Marc Calmet va recórrer els 66 km de la categoria d’amigos amb un total de 1h i 59 minuts, passant per línia de meta en segona posició de la general i en primera posició en Amigos 30. Calmet també va ser segon al Challenge Michelin i també segon al Road to Merzouga, premi que recordem va guanyar Marc Serra a l’edició anterior. Serra que també va córrer la Bassella Race d’enguany va ser tercer amb Amigos 40 i quart al Challenge Michelin.

Dins d’Amigos 30 també va córrer el gironellenc Jordi Sanchez que va finalitzar 41º tot i xocar amb un arbre i dislocar-se l’espatlla.

A la categoria de Clàssiques, Jordi Figuls va pujar al tercer graó del podi en la categoria Classic B. També dins de categoria de les motos més antigues havia de participar el pilot de Gironella, Marc Mujal però a causa d’unes molèsties a un genoll ressentit d’una lesió no va poder finalitzar la carrera.

Bassella Race Jordi Figuls Marc Calmet Marc Mujal Marc Serra

Comentaris