Atletisme

L’equip femení del JAB aconsegueix el bitllet per competir al campionat estatal de cros curt

L’equip femení del JAB aconsegueix el bitllet per competir al campionat estatal de cros curt

Cap als campionats d’Espanya. L’equip femení del JAB repeteix fita i serà un any més als campionats estatals de cros curt per clubs després de quedar en quarta posició al campionat de Catalunya d’aquest cap de setmana, a Sabadell. Hi van participar set corredores del club i les quatre primeres van aconseguir un any més un bitllet per participar a l’estatal de Gijón, el 25 de febrer.

La millor berguedana va ser Núria Cascante, que va ser 17a. Txell Calduch, guanyadora de la Sant Silvestre de Berga, va acabar en 24è lloc i també va puntuar pel club. Anna Garcia, 26a, i Vanesa Chirveches, 30a, van completar la marca del JAB. A banda, van córrer sense puntuar Ester Reguant (37a), Sandra Martínez (50a) i Lídia Pons (75a).

L’equip guanyador de la categoria femenina va ser l’AA Catalunya, seguit per l’Avinent Manresa i el CA La Sansi.

Les baixes d’última hora priven els nois de la classificació

En l’apartat masculí, l’equip del JAB va patir diverses baixes d’última hora i es va haver de conformar amb la 21a posició a una general de molt nivell. El club guanyador va ser l’Hospitalet, seguit de La Sansi i el Sabadell. Pel que fa als berguedans, Carles Cort (70è) i Guillem Fernàndez (71è) van ser els millors. A més, també van acabar la cursa Xavi Rodríguez (105è), Ramon Camps (109è), Ernest Parcerisa (127è) i Sergi Vila (129è).

Ara, un cop disputat el català de cros curt, els corredors del club tenen en ment el campionat de Catalunya individual, una prova que dona places per a la selecció catalana de cros. Més endavant, a finals de febrer, les noies del club s’enfrontaran als millors equips d’Espanya en el campionat estatal de cros curt.

Anna Garcia Femení JAB JAB Berga Núria Cascante Txell Calduch Vanesa Chirveches

Comentaris