CE Puig-reig, UE Avià B

Dos gols de Miki López permeten al Puig-reig recuperar el camí de la victòria (0-2)

Dos gols de Miki López permeten al Puig-reig recuperar el camí de la victòria (0-2)

El Puig-reig ha reprès el camí de la victòria. Dos gols de Miki López al camp del Marganell i un partit molt seriós en defensa van ser suficients per tornar a sumar tres punts i confirmar el canvi de dinàmica de resultats de l’equip.

Segons ha explicat a l’Entre Rivals l’entrenador de l’equip, Martí Casafont, durant les festes de Nadal l’equip ha treballat molt l’aspecte defensiu per tal de començar a treure bons resultats dels seus compromisos. Així va ser, l’equip va millorar en defensa i va aconseguir el seu principal objectiu al camp del Marganell: mantenir la porteria a zero.

Sense gaudir d’un domini aclaparador, el Puig-reig va estar molt seriós durant els 90 minuts, pràcticament no va concedir ocasions al rival i en va fer prou amb dos gols de Miki López a la represa. Precisament en aquesta segona meitat, els locals van baixar físicament i els de Casafont ho van aprofitar per avançar-se ben aviat, al minut 49. Ja a les acaballes, i amb un Marganell que apretava les dents per aconseguir l’empat, altre cop López va superar el porter local i va sentenciar el partit, en una jugada aïllada.

En declaracions a aquest diari, Casafont ha celebrat que les noves incorporacions comencin a donar els seus fruits i confia que, en aquesta segona volta, l’equip estigui entre els millors conjunts de la categoria i s’allunyi de la zona de perill.

El Puigcerdà-Avià B, suspès

L’altre equip berguedà de la categoria, l’Avià B, no ha jugat aquesta setmana, ja que havia d’enfrontar-se al Puigcerdà, a domicili, i el xoc es va suspendre per les nevades que han caigut a la Cerdanya durant l’última setmana.

Futbol Tercera Catalana

Comentaris