Futbol Sala, Casserres Masculí

Dominar, patir i vèncer (6-3)

Dominar, patir i vèncer (6-3)
Isaac Cabana en un acció defensiva. LÍDIA LÓPEZ

La Llangotera continua sent sinònim de bons resultats pel PCImagine Casserres. El primer partit del 2018 del sènior masculí del club ha servit per constatar-ho i continuar sumant de tres. Amb una primera part sensacional i una grada entregada, els berguedans s’han imposat per un clar 6 a 3 al Pont del Gat Monistrol i es manté una setmana més als llocs destacats de la classificació.

El partit arrencava amb una gran intensitat per part dels dos equips i la possessió repartida. Aviat, els jugadors del Casserres es van mostrar més resolutius que els seus adversaris i van encetar el marcador al minut 4 a través de Xavi Sala. Un Monistrol atent aconseguia recuperar la igualtat als dos minuts però, al moment, Eloi Carmona deixava clares les intencions locals i amb dos gols consecutius minvava els ànims dels bagencs. Els nervis anaven posseint els jugadors visitants fins que, al minut 12, Robert col·locava el quart gol casserrenc i acabava d’encendre a un Monistrol, incapaç d’actuar. Tot i el context negatiu, els bagencs encara aconseguien acostar-se en alguna ocasió a la porteria rival a la recta final de període però sense èxit xutant a porta, fent que el descans arribés amb un avantatge còmode pel Casserres de 4 a 1.

A la represa, el partit feia un gir i els monistrolencs prenien les regnes amb força davant d’un Casserres perdut i imprecís. El joc es va traslladar en gran part a l’àrea local, on els visitants generaven molt perill i només cedien alguna contra descafeïnada als rivals. La seva empenta els va servir per situar la diferència a un gol al marcador i posava entre l’espasa i la paret als locals, que veien esfumar-se la feina brillant de la primera meitat. Va ser en aquest punt d’incertesa que l’afició casserrenca, que una vegada més havia omplert el pavelló casserrenc, va tibar dels jugadors a través del seu escalf i l’equip es va reiniciar per recuperar el ritme.

Robert era l’encarregat de traduir el ànims en el cinquè gol berguedà que obligava als visitants a sortir de cinc per intentar retallar la diferència. Però l’estratègia els va passar factura i Carmona aconseguia el hat-trick a una porta buida al minut 38. Tot i la diferència, el Monistrol no va abaixar els braços i es va abraonar a la porteria local, però la bona defensa i l’actuació sota pals no va permetre que els visitants tornessin a fer perillar el triomf als berguedans i el partit va finalitzar amb el 6 a 3.

Xavi Sala

Xavi Sala Jugador del PCImagine Casserres

“Hem sortit a la pista com fa temps que no fèiem, seriosos i amb intensitat. I això ha marcat tota la primera part, que ha estat molt ben jugada i molt treballada. Tot al contrari de la segona, que hem estat molt espessos i ens hem dedicat, com qui diu, a treure l’aigua. Però gràcies a l’empenta del públic i al cinquè gol, la dinàmica ha canviat i tot i que ells han continuat atacant sense parar, nosaltres els hem aturat i finalment tot ha sortit bé.”

Divisió Honor FS Pont del Gat Monistrol Xavi Sala

Comentaris