Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria soferta per seguir creixent (5-4)

Victòria soferta per seguir creixent (5-4)
Celebració dels berguedans d'un dels gols de Carmona. ALBERT CODINA

El PCImagine Casserres arriba a la primera aturada de lliga amb els deures fets. Aquesta jornada, l’equip ha firmat una nova victòria a la seva pista per 5 a 4 al Tibu-ron Castelldefels després d’un tram final de partit molt sofert pels berguedans, on els seus adversaris van retallar fins al gol de diferència jugant de cinc i va ser vital l’ímpetu rebut des de la grada.

Els nois del Casserres arrencaven el partit amb molt bones sensacions i dominant el joc. Ràpidament, van aconseguir el control de l’esfèric i les ocasions van arribar. Amb dos gols consecutius als minuts 4 i 5, Robert Perarnau i David Molina encetaven el marcador i certificaven un gran inici de partit que l’equip no esperava. Amb el primer gol dels de Castelldefels, s’estabilitzava el partit i les ocasions i possessió es repartia entre els conjunts. Tot i la igualtat, els locals gaudirien de més sort de cara a la porteria i aconseguirien marxar al descans amb un optimista 4 a 1 al marcador, gràcies als dos gols d’Eloi Carmona els darrers minuts del període.

A la represa, els locals sortien conscients que els visitants es deixarien la pell per remuntar el partit i haurien de centrar la major part dels esforços en la defensa. I, inesperadament, tot i que els del Castelldefels pressionaven als berguedans, Perarnau tornava a veure porteria i ampliava una mica més la diferència. El cinquè gol seria el detonant definitiu dels visitants, que van fer un pas endavant per tancar encara més els casserrencs a la seva àrea fins que, arribats als darrers cinc minuts de joc, van optar per sortir amb el porter de jugador. La carta dels del Baix Llobregat va tenir efecte i, tot i la bona feina defensiva i sota els pals a l’àrea berguedana, els visitants aconseguien posar entre l’espasa i la paret als locals, que veien esfumar-se la diferència al marcador aconseguida al llarg del partit. Els del Castelldefels necessitaven un darrer gol per salvar un punt, però, tot i l’emocionant i neguitós darrer minut, la balança es va decantar del bàndol berguedà i els tres punts es van quedar a casa amb el 5 a 4 al marcador.

Marc VilaMarc Vila Jugador del PCImagine Casserres

“Seguim sumant un altre partit, que és el més important per les nostres intencions. Personalment, ha estat una jornada especial perquè he pogut rebre els meus antics companys i és maco retrobar-nos en aquesta lliga. Hem d’aprofitar aquest descans per agafar forces al màxim i seguir endavant.”

Divisió Honor FS marc vilà Tibu-ron Castelldefels

Comentaris