Futbol Sala, Casserres Masculí

Letals a pilota aturada (5-2)

Letals a pilota aturada (5-2)
Isaac Cabana ha sentenciat el partit amb el cinquè gol. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres ha fet de la seva pista una fortificació. Després de l’entrebancada la jornada passada a Santpedor, l’equip ha tornat a guanyar amb solvència a l’Eixample Diferòptics per 5 a 2. Els berguedans han sabut treure profit de les accions perilloses a tocar de l’àrea contrària i del poc encert a porteria dels barcelonins per omplir d’alegria les grades, que una setmana més es mostraven plenes.

Els locals han saltat a la pista amb força davant d’uns visitants despistats. En només quinze segons jugats, els berguedans obrien el marcador a través de Josep Serralta i donava un toc d’atenció als barcelonins, que encara no acabaven d’entrar al partit. Així, uns minuts després, els berguedans repetien amb un gol d’Eloi Carmona que disparava els ànims a les grades. En aquest punt, els barcelonins reaccionaven i mostraven un joc més segur i decidit, i l’acció es traslladava en gran part a l’àrea local, aconseguint, a més a més, retallar distàncies al minut cinc. Els visitants es mostraven amb opcions de remuntar el partit, però un Casserres, que no ha perdonat a pilota aturada, tornava a agafar aire amb un gran gol de Serralta i encara remataven amb el quart, que entrava a porteria rebotant en un dels jugadors visitants per un xut de Robert Perarnau. Així, el descans arribava amb bones sensacions i un avantatge de tres gols pels locals: 4 a 1.

A la segona part, eren els de Barcelona el quins saltaven amb les idees fresques i la necessitat de retallar el marcador per reenganxar-se a la lluita pels punts. En cinc minuts, marcaven el segon gol que recordava als locals que els seus adversaris seguien vius. Novament, el joc s’havia traslladat en gran part a l’àrea berguedana però els de l’Eixample no acabaven de tenir sort a l’hora de rematar. Just a la meitat del període, Isaac Cabana marcava el cinquè gol del Casserres i posava contra les cordes als barcelonins. L’última carta dels visitants va ser jugar de cinc els darrers vuit minuts de partit, tot i els perills que l’estratègia comporta, per tal de retallar distàncies. Però la bona defensa tancada dels berguedans, la gran actuació de Marc Codina a porteria i la intervenció involuntària dels pals no va permetre que el marcador es bellugués més i els berguedans firmessin una nova victòria a casa.

Sergio FloresSergio Flores Jugador del PCImagine Casserres
“Avui hem tornat a ser nosaltres en defensa, un equip dur i amb moltes ajudes. És veritat que hem fallat amb els contraatacs, no hem acabat d’encertar l’última passada, però hem tingut la sort de cara. Aquella sort que altres partits hem trobat a faltar. I tot plegat s’ha demostrat al tram final, quan l’Eixample jugava de cinc, i hem sabut controlar el partit.”

 

Divisió Honor FS Eixample Diferòptics Sergio Flores

Comentaris