Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

L’Alt Berguedà remunta un 0 a 2 al Casserres amb tres gols a la segona meitat

L’Alt Berguedà remunta un 0 a 2 al Casserres amb tres gols a la segona meitat
ISAAC COSTA

Menys cròniques del Berguedà aquesta setmana. Dels dos derbis que s’havien de disputar finalment només se n’ha jugat un. L’Olvan-Berga B s’ha aplaçat fins el pont de desembre, ja que s’havia de jugar dissabte a la tarda, dia de la gran manifestació a Barcelona, i tots dos equips van acordar posposar-lo. En l’altre duel berguedà de la jornada, l’Alt Berguedà va remuntar un 0 a 2 al Casserres amb una bona segona meitat. L’altre berguedà de la categoria, el Montmajor, va perdre al camp del Calders per 4 a 2.

Alt Berguedà 3 Casserres 2

Duel emocionant el que es va viure a Guardiola aquest dissabte. L’efectivitat del Casserres va ser la protagonista d’una primera meitat on l’Alt Berguedà ho va dominar tot menys el marcador. El Casserres va tenir quatre arribades i va fer dos gols. El primer, al minut 5, obra de Guillem Ripoll; i el segon, a la mitja hora de joc, en una bona rematada de Marçal Camps a la sortida d’un córner.

A la represa, l’Alt Berguedà va fer un canvi de sistema que li va permetre tenir més presència a l’àrea rival: va treure un defensa per jugar amb un davanter més. Ben aviat, dos gols d’Albert Gaona van igualar el marcador i, a les acaballes, en un contracop, Martí Cárdenas va consumar la remuntada amb una bona vaselina davant la sortida de Joan Salas. Al llarg de la segona meitat, els locals van demanar dos penals que l’àrbitre no va xiular i el col·legiat va donar per vàlids dos gols locals en possible fora de joc.

Fitxa del partit

Calders 4 Montmajor 2

Partit estrany a Calders. Els locals van obrir la llauna ben aviat, al minut 1, amb una bona engaltada des del balcó de l’àrea. Deu minuts més tard, aprofitarien un error del Montmajor en el marcatge per fer el 2 a 0; i passada la mitja hora, farien el 3 a 0 en aprofitar un error defensiu visitant. Tot i el desavantatge, el Montmajor va treure orgull per retallar distàncies abans del descans, amb un gol de penal d’Iñaki Sànchez.

A la segona part, els berguedans va sortir molt més endollats que el rival i van tancar-lo al seu propi camp fins que va arribar el 3 a 2. Va tornar a ser de penal, que en aquest cas transformaria Marcel·lí Puigpiquer. El Montmajor hi creia, però el Calders va tardar poca estona a fer el gol que sentenciaria el partit, malgrat ser en clar fora de joc. A partir d’aquí, el partit va entrar en un tram força travat, amb comptades ocasions per a tots dos equips i una expulsió, d’Iñaki Sánchez, per doble amonestació. No hi hauria més gols.

Fitxa del partit

La classificació

Captura de pantalla 2017-11-14 a les 18.06.33

Quarta Catalana

Comentaris